İzmir'de Sağlıkçılar Zehirlendi

İzmir'de Sağlıkçılar Zehirlendi

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gece mesaisine kalan sağlık çalışanlarının zehirlendiği öğrenildi.

İzmir’de bulunan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, yedikleri akşam yemeğinden zehirlendiği iddia edilen hastane personeli ve hastalarında aralarında bulunduğu 85 kişi tedavi altına alınarak serum bağlandı.

Edinilen bilgilere göre akşam yedikleri yemeklerden dolayı Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık personelleri ve hastalarında aralarında bulunduğu 85 kişi zehirlendi. İki hastaneye de aynı yemek şirketinden kadınbudu köfte, yoğurt ve ıspanak dağıtıldı. Sağlık personeli ve hastalara dağıtılan yemekten sonra sağlık çalışanları ve hastalarda bulantı ve kusma belirtileri başladı. Bulantı, kusma şikayeti olan kişiler, teker teker hastanelerde tedavi altına alınarak serum takıldı.

İzinli sağlık personelleri göreve çağrıldı

Sağlık çalışanlarının da zehirlenmesi üzerine hastane yönetimleri izinli olan sağlık personellerini göreve çağırdı. Zehirlenme olayını duyan sağlık çalışanlarının ve hastaların yakınları soluğu hastanede aldı. zehirlenen sağlık çalışanları ve hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ayrıca, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 45 kişinin, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesinde de 40 kişinin zehirlendiği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.