İzmir’de sivil helikopter kalkış esnasında yan yattı

İzmir’de sivil helikopter kalkış esnasında yan yattı

İzmir'de sivil bir helikopter kalkış esnasında yan yatarken olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İzmir’in Çiğli ilçesinde iş adamı Cem Bakioğlu’ya ait olduğu öğrenilen sivil bir helikopter acil iniş esnasında yan yattı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra arızalandı. Heliporttan yaklaşık 150 metre uzaklıktaki boş bir araziye acil iniş planlayan pilotun iniş yaptığı esnada helikopter, arızadan kaynaklı zıplayarak yan yattı. Helikopterin pervaneleri ise zemine sürterek parçalandı.


Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, helikopterde bulunan ve hafif yaralandığı belirlenen 2 kişi tedbiren Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

whatsapp-image-2022-08-30-at-16-32-43-1-001.jpeg


Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, helikopterin İzmirli işadamı Cem Bakioğlu’ya ait olduğu ve Bakioğlu’yu almak üzere hareket ettiği sırada kazanın yaşandığı ifade edildi.


aw701357-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.