İzmir'de skandal! Yaşlı adamdan 9 yaşındaki kıza cinsel istismar iddiası!

İzmir'de skandal! Yaşlı adamdan 9 yaşındaki kıza cinsel istismar iddiası!

Cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen küçük kızın kalbi bu acıya dayanamadı.

İzmir’de cinsel istismar mağduru olarak kayıtlara geçen 9 yaşındaki  Y.K.’nin yaşadığı travmadan dolayı ilaç kullandığı ve buna bağlı olarak kalp krizi geçirerek öldüğü ortaya çıktı.

İzmir’in Bornova İlçesi’nde oturan 9 yaşındaki Y.K., komşusu olan kendisi gibi küçük kızın evlerine oynamaya gitti. İddiaya göre arkadaşıyla oynayan küçük kızın varlığını fark eden 56 yaşındaki, evin dedesi T.Ç., küçük kızı yalnız kaldıklarında ‘sana bebek alayım’ diyerek kandırarak cinsel istismarda bulundu.

unnamed-066.jpg

Dedenin cinsel istismarından kurtularak evine giden küçük Y. yaşadıklarını annesine anlattı. Olayın ortaya çıkmasında ailenin şikayetçi olması üzerine komşu dede T.Ç., gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli dede T.Ç. İle Y.'nin arkadaşı olan dedenin torunu da iddiaların doğru olmadığını söyleyince şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Savcı, yürütülen soruşturma sonunda  küçük Y.'nin uğradığı cinsel istismardan dolayı T.Ç.hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Savcının açtığı davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’da müdahil olarak katıldı.

Çarşamba günü küçük Y.'nin uğradığı cinsel istismarın ilk duruşması yapılacaktı. Ancak Y.'nin küçük kalbi, uğradığı cinsel istismardan dolayı aldığı ilaçlar karşısında dayanamadı. Annesiyle önce alışverişe giden Y., evlerine döndüğünde fenalaşarak yere düştü. 

Acilen Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne kaldırılan küçük Y., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Doktorlar şüpheli olarak gördükleri ölümle ilgili olarak durumu İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. İzmir Adli Tıp Kurumu’na getirilen ve inceleme yapılan 9 yaşındaki küçük Y.'nin kalp krizi geçirerek öl​düğü tespit edildi. Kalp krizini küçük kızın cinsel istismarın psikolojik etkisinden kurtulmak için aldığı ilaçların etkisi olup olmadığı ise araştırılmaya başlandı.

Küçük Y.'nin avukatı mağdur müvekkilinin olayın ilk anından beri cinsel istismarın etkisinden kurtulamadığını, sürekli travmalar yaşadığını belirterek, hukuki olarak bu ölümden cinsel istismarda bulunanın da sorunlu olduğunu iddia etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.