İzmir'de Soygun Oyunu Hapiste Bitti

İzmir'de Soygun Oyunu Hapiste Bitti

Çalıştığı şirketi soymaya çalışan adamın oyunu çabuk çözüldü.

İzmir'in Karabağlar Eskiizmir semtinde polisi arayarak, şirketin alacaklarının çaldırıldığını ihbar eden adamın şirketten başka bir kişiyi daha ikna ederek soyunu beraber yaptıkları ortaya çıktı. Bir mobilya şirketinin şoförlüğünü yapan A. A. isimli 30 yaşındaki adam, polise verdiği ifadesinde çalıştığı şirketin alacaklarını topladıktan sonra şirketin parasal işlerine bakan muhasebeci M. A. Ç. ile paraları vermek üzere buluştuğunu söyledi. A. A. araçta bulundukları esnada maskeli ve silahlı bir kişinin gelerek çantayı alıp kaçtığını ifade etti.

Gizli kamerada ortaya çıktı.

Olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri bölgede bir vatandaşın evinin balkonuna saksı içerisinde gizli kamera yerleştirdiğini öğrenince kamera görüntülerini kullandı. Görüntülerde şoförün bir arkadaşı olan F. K. ile buluşarak görüştüğünü ve görüşmenin ardından muhasebeciyle görüştüğünü belirleyerek maskeli soygun yapan kişinin şoförün arkadaşı F. K. olduğunu belirledi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından polise olayı itiraf eden A. A. planı kendisinin yaptığını, F. K.'yı kendisinin ikna ettiğini ve soygunu gerçekleştirdikten sonra toplamda 90 bin lira olan parayı bölüştüklerini söyledi. A. A. ve F. K. çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.