İzmir’de tanzim satışa o belediyeler öncülük edecek

İzmir’de tanzim satışa o belediyeler öncülük edecek

İstanbul ve Ankara’da tanzim satış noktaları kurulmasına karşın İzmir’de bu uygulamanın başlamaması tartışma konusu oldu.

AK Parti cephesi bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin adım atmamasını eleştirirken, Büyükşehir cephesi tanzim satışıyla ilgili İzmir’in dışlandığı öne sürdü. Gündeme Bakış’ın edindiği bilgiye göre, Büyükşehir bu konuda önümüzdeki günlerde bir adım atmazsa AK Partili Torbalı, Menderes ve Kemalpaşa belediyeleri tanzim satış noktalarının kurulmasına öncülük edecek.

Vatandaşların daha ucuz sebze ve meyve satın alabilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından İstanbul ve Ankara’da Büyükşehir Belediyeleri’nin öncülüğünde tanzim satış noktaları kuruldu. Burada vatandaşlar patates, soğan, salatalık gibi ürünleri pazar fiyatlarından daha ucuza alma şansı yakaladı.

İZMİR’DE KURULMADI!

İstanbul ve Ankara’da kurulan tanzim satış noktalarının İzmir’de kurulmaması tartışma konusu oldu. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bu konuda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi ve tanzim satış noktalarının kurulması için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı. Gündeme Bakış’a konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise tanzim satışlarla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgili düzenlenen toplantılara davet edilmediğini açıkladı.

EĞER BÜYÜKŞEHİR KURMAZSA

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tanzim satış noktalarını önümüzdeki haftaya kadar kurmaması durumunda Torbalı, Kemalpaşa ve Menderes Belediyelerini devreye koyacak. AK Partili belediyeler öncülüğünde vatandaşların ucuz sebze meyve almaları sağlanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.