İzmir'de tefeci çetesine operasyon!

İzmir'de tefeci çetesine operasyon!

Vatandaşlara senet imzalatıp yüksek faizle borç veren, borcunu ödeyemeyen vatandaşları da icra yoluyla mağdur eden çete çökertildi. Operasyonda 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Ödemiş ve çevre ilçelerde tefecilik ve dolandırıcılık yaptığı belirlenen K.A., C.A. ve M.A. adlı 3 şüpheli üzerinde çalışma yürüttü. Çalışmalar sonucunda 3 şüphelinin, ekonomik durumu kötü ve bankalardan kredi alamayan vatandaşları arayarak yardımcı olabileceklerini, karşılığında faizi ile borçlandırarak senet aldıkları, senetleri ödeyemeyenleri icra takibi yoluyla mal edimlerine şerh koydurduklarını tespit etti.

aw571137-01-1.jpg

Kıskıvrak yakalandılar

Yürütülen çalışmaların ardından şüphelilere ait ev ve iş yeri adreslerine, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon gerçekleştirildi. Adreslerde yapılan aramalarda, 7 adet dolu senet, 1 boş senet, 3 adet çek ve 19 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

aw571137-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.