İzmir'de terör örgütü operasyonu!

İzmir'de terör örgütü operasyonu!

İzmir'de düzenlenen operasyonla sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK Terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve sosyal medyada terör propagandası yapan şüphelilere yönelik çalışma başlattı. PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen yabancı uyruklu şüpheliler ile sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandasını yaptığı tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak İzmir merkezi ve ilçelerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

aw574212-01.jpg

9 şüpheli gözaltında

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen 1 adet kuru sıkı tabanca ve dijital malzemelere incelenmek üzere el konuldu. Olayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

aw574212-02.jpgaw574212-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.