İzmir'de uluslararası ulaşım toplantısı

İzmir'de uluslararası ulaşım toplantısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 35 ülkenin ulaşım konusundaki yetkili isimlerine ev sahipliği yapıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 35 ülkenin ulaşım konusundaki yetkili isimlerine ev sahipliği yapıyor. Belediyelerin ulaşım konusundaki birikimlerinin derlenerek paylaşılması amacıyla organize edilen “Sürdürülebilir Hareketlilik: Yepyeni Bir Dünya” toplantısı 8–10 Kasım tarihleri arasında yapılacak. 

Avrupa çapındaki en büyük bağımsız bölgeler ağı statüsündeki Avrupa Bölgeler Meclisi’nin 2016 Genel Toplantısı, 8 – 10 Kasım tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak. “Sürdürülebilir Hareketlilik: Yepyeni Bir Dünya” ana temasıyla 35 ülkeden katılacak belediyelerle, ulaşıma yeni soluk getirecek toplantıda inceleme gezileri de düzenlenecek. Bu gezilerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürülebilir ulaşım çalışmaları görülecek. Hilton Oteli’nde yapılacak Avrupa Bölgeler Meclisi 2016 Sonbahar Genel Toplantısı, 8 Kasım Salı günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. 

Ulaşımda yepyeni bir dünya tartışılacak

Avrupa Bölgeler Meclisi 2016 Sonbahar Toplantısı’nda, “Intermodal Ulaşım & Sürdürülebilir Hareketlilik” başlıklı iki inceleme gezisi, İzban ve metro atolyeleri inceleme gezisi,  sağlık- demografik değişim temalı bir sunum, “Kültürel Miras” sunumu ve aynı başlıklı bir inceleme gezisi, kırsal kalkınmayı geliştirme-yarımada İzmir projesi temalı bir sunum, fırsat eşitliği konulu bir sunum ve “Sürdürülebilir Avrupa için Gençlerin Yetkilendirilmesi“  anlatımlarla gerçekleştirilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.