İzmir'de Unlu Mamuller Çalışma Grubu kuruldu

İzmir'de Unlu Mamuller Çalışma Grubu kuruldu

Unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin sorunlarının çözüme kavuşturulması ve ortak hareket edilerek sektörün sorunlarının duyurulması maksadıyla kısa adı UMÇG olan, Unlu Mamuller Çalışma Grubu kuruldu.

Sektörün tanınmış ismi Mahmut Tanrıkulu tarafından kurulan Unlu Mamuller Çalışma Grubu, sektörün önde gelen isimlerini ve markalarını bir araya getirerek yerel ve ulusal düzeyde çalışma yapacak.

Unlu Mamuller Çalışma Grubu Başkanı Mahmut Tanrıkulu yaptığı açıklamada, unlu mamuller sektörünün en hayati sektörler arasına bulunduğuna işaret ederek “Gerek sağladığı istihdam ve katma değer, gerekse en kolay erişilebilen gıda maddelerinin üreticisi ve tedarikçisi durumunda olan sektörümüz, uzun yıllardan bu yana sahipsiz bırakılmış. Masa başında alınan kararlarla, bu sektörde faaliyet gösteren işletmeler birçok zorlukla baş başa bırakılmış. Bizler bu çalışma grubunu kurarak sorunların çözümü noktasında, somut öneriler oluşturarak hizmet vereceğiz” dedi.

Özellikle pandemi döneminde unlu mamuller sektörünün öneminin çok daha iyi anlaşıldığını ifade eden Başkan Tanrıkulu “Sektörümüz sahipsiz değildir. Bu sektörün sorunlarının ne şekilde çözüleceğini de en iyi bu sektörde faaliyet gösterenler bilir. Ortak akıl ve ortak iradeyle yapılması gereken ne varsa kararlılıkla yapacağız. Bu konuda tüm bileşenlerimizden destek bekliyoruz.” diye konuştu.

mahmut-tanrikulu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.