İzmir'de yakalanan uyuşturucu satıcısının kızının PKK kamplarında Karayılan ve Bayık ile fotoğrafları çıktı

İzmir'de yakalanan uyuşturucu satıcısının kızının PKK kamplarında Karayılan ve Bayık ile fotoğrafları çıktı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.  Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak uyuşturucunun sokak düzeyli mücadelesine ilişkin etkinliğin arttırılarak sokaklarda uyuşturucu maddelere ulaşılabilirliğin engellenmesi, kalıcı sonuçların alınması, terör örgütü bağlantılı işlenen uyuşturucu faaliyetlerin ve bu yolla elde ettikleri gelirin önlenmesine, torbacı tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik olarak saha ve analiz çalışmaları yürütülmektedir.

Yapılan bu çalışmalar kapsamında M.A.D.(26) ve M.D.(59) isimler şahıslar Bayraklı İlçesi’nde bulunan bir adreste uyuşturucu madde zulaladıkları, içici ve torbacı olarak tabir edilen şahıslara satış yaptıkları bilgisi elde edilmesi üzerine 04.05.2018 günü söz konusu ikamete gerekli güvenlik tedbirlerini alan NARKOTİK Ekiplerimizce düzenlenen operasyon sonucunda M.A.D.(26) ve M.D.(59) isimler şahıslar yakalanmıştır.

İkamet içerisinde yapılan aramada meşe tabir edilen satışa hazır hale getirilmiş paketler içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilmiş, ikametin çatı katında yapılan aramalar esnasında ise şüpheli şahıslardan M.D.(59) isimli şahıs, çatı katında yerde bulunan saksıyı binadan aşağıya atmaya çalıştığında yakalanmış, söz konusu saksıda yapılan aramada;

Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 26.500 TL para ile M.D.(59) isimli şahsın kızı olan A.D. isimli şahsa ait pkk terör örgütünün kamplarında, örgüt liderleri terörist Cemil BAYIK ile Murat KARAYILAN’ın da aralarında bulunduğu teröristlerle birlikte çekilmiş çok sayıda fotoğrafın bulunduğu harici bellek ele geçirilmiş, M.D.(59) isimli şahıs ile yapılan mülakatta, kızı A.D.’nin, pkk terör örgütünde yönetici konumunda bulunduğunu, kendisinden 4 yıla yakındır haber alamadığını belirtmesi üzerine ele geçirilen suç unsuru harici bellek Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir.

Tamamlanan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen M.D.(59) isimli şahıs ev hapsi ile cezalandırılmış, M.A.D.(26) isimli şahıs ise çıkarılmış olduğu mahkemece TUTUKLANARAK ceza evine gönderilmiştir.
    
İzmir Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcısı şahıs ve suç organizasyonları tespit edilerek uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla artarak devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.