İzmir'de Yanık Penis Davası

İzmir'de Yanık Penis Davası

İzmir'de bir güzellik salonuna giden vatandaş dava açtı.

İzmir'de göğüs ve penis bölgesine lazer epilasyon işlemi yaptıran bir şahıs, aradan bir süre geçtikten sonra kasıklarında yanık ve ağrılı sivilce çıktığı gerekçesiyle dava açtı. Davacı firmadan ödediği ücretin iade edilmesini istedi, kabul edilmeyince Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru gerçekleştirdi. 

Heyetin başvuruyu incelemesinin ardından davacıya ödediği 3 bin 350 liranın 500 lirasının geri verilmesine karar verildi. İş yeri sahipleri karara itiraz etmeye hazırlanıyor.

İzmir'de bir güzellik salonuna penis ve göğüs bölgelerine lazer epilasyonu yaptıran şahıs, bir süre sonra penis ve göğsünde kızarıklar oluştuğu iddiasıyla özel bir hastahaneye giderek tedavi gördü. Tedavinin ardından güzellik salonuna giderek paranın iade edilmesini isteyen şahıs, burada olumsuz cevap alınca Tüketici Hakem Heyetine başvurdu. Heyetin atadığı bilirkişi, konuyla ilgili olarak araştırma yaparak, M. S.'nin penis bölgesinde yanık olduğunu göğsündeki kızarıkların ise epilasyondan kaynaklanmadığı sonucuna vardı. Heyet, davacıya ödediği 3 bin 350 liranın 500 lirasının geri ödenmesine karar verdi. 

Güzellik merkezi kesin karar çıkana kadar para ödemeyeceğini açıklayarak karara itiraz edeceklerini duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.