İzmir’de yaşayan Diyadinliler, iftarda bir araya geldi

İzmir’de yaşayan Diyadinliler, iftarda bir araya geldi

Ege Bölgesi Diyadin İlçesi ve Köyleri Derneği’nin Genel Kurulunda bir dönem için daha delegelerden güven oyu alan Başkan Nusret Göneç, Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Dernek Üyelerini iftar programında ağırladı.

İzmir’deki Diyadinliler, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Bir dönem için daha delegelerden güven oyu alan ve üyelere kendisine gösterilen güven için teşekkür eden Ege Diyadin Derneği Başkanı Nusret Göneç, İzmir’de kalabalık bir nüfusa sahip olduklarını ve kentin en aktif ilçe derneklerinden birisi olduklarını söyleyerek “Yaklaşık 2 yıldır, pandemi nedeniyle, diğer sivil toplum kuruluşları gibi bizler de çalışmalarımızla, projelerimizin büyük bir bölümünü ertelemek zorunda kalmıştık. Bundan sonraki dönemde, amacumız ertelediğimiz projelerimizi hayata geçirerek hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

0ef70b96-e6f0-4b26-b744-197579426ba9.jpg

SOSYAL YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

İzmir’de yaşayan Diyadinlier’in yardımlaşmayla dayanışmaya çok önem verdiğinin altını çizen Başkan Göneç “Düğünlerde, cenazelerde, taziyelerde birlikte olmaya, hemşehrilerimizi yalnız bırakmamaya devam edeceğiz. Sahip olduğumuz mesaj sistemi aracılığıyla ihtiyaç duyulduğunda binlerce hemşehrimizi bir araya getirebiliyoruz. Tabi ki bu durum Diyadinliler’in ne kadar duyarlı olduğunun da göstergesidir. Ayrıca kuruluşumuzdan bu yana her yıl yaptığımız Ramazan ayı yardımları da artarak sürüyor. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize; Yönetim Kurulu üyelerimizin ve iş insanlarımızın katkılarıyla alışveriş kartları ve erzak kolileri temin ederek ulaştırıyoruz. Bu konuda katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

d38e6018-cb8b-4cc0-ab85-e2d6c015b76a.jpg

Başkan Nusret Göneç, derneklerinin kuruluşunda görev alan kurucu üyelerle, bu güne kadar hizmet veren tüm yönetimlerle üyelere teşekkür ettiklerini ifade ederek, “Kaybettiğimiz üyelerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Her geçen gün gücümüzü artırarak yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

f39bf65e-f059-45c4-bb4c-3a604dadb11a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.