İzmir'de yeni nesil meyhane: "Efendiler Kulübü"

İzmir'de yeni nesil meyhane: "Efendiler Kulübü"

İzmir’in yeni nesil meyhanesi Efendiler Kulübü'nün Bayraklı'da gerçekleştirdiği açılış, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının tanınmış simalarını bir araya getirdi.

İzmirli işletmeci ve tasarımcı Osman Efe Kayabaşı ve İstanbullu işadamı Fatih Gündoğdu'nun ortaklığıyla hizmet veren Efendiler Kulübü, İzmir şubesinin ardından yeni yılda da İstanbul Avrupa yakasında misafirlerini ağırlayacak.

İşletmeci Osman Efe Kayabaşı, 200 kişilik mekanda haftanın her günü 18.00 - 01.30 saatleri arasında keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerini ağırladıklarını belirterek; unutulmayan Türkçe şarkılarla müzik ziyafeti sunduklarını söyledi.

fatih-gündoğdu,-yurdaşen-karahasan,-osman-efe-kayabaşi.jpg

Kayabaşı, “Özel seçkilere sahip müzik listemizde akşam yemeğiyle birlikte Türkçe şarkıların akustik versiyonları ile başlıyor ve ilerleyen saatlerde 80’lerden günümüze unutulmayan Türkçe pop parçalarla devam ediyoruz. Efendiler Kulübü, zengin Akdeniz lezzetlerinden oluşan mönüsü ve sıradışı tasarımıyla unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Dekorasyonunda eski ve yeniyi harmanlayarak, şık akşam yemeklerine iyi bir alternatif sunuyor” diye konuştu.

Mekanda deneyimli şeflerin ellerinden çıkan lezzetlerin de beğenildiğini kaydeden Osman Efe Kayabaşı, humus, yaprak sarmalı midye dolma, ev yapımı mayonezli köz patlıcan, Antakya nar ekşili bezirgan, rokalı cacık ve kekikli muhammara gibi bilinen tatların farklı yorumlarını bir arada sunduklarını dile getirdi.

Kayabaşı, Efendiler Kulübü'nün mönüsündeki kokteyl, şarap ve diğer alkollü içecek çeşitleriyle, yemek öncesinde ve sonrasında keyifli vakit geçirmek isteyenleri beklediklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.