İzmir'de Yeni Yıl Pazarı Başlıyor

İzmir'de Yeni Yıl Pazarı Başlıyor

Fransız Kültür Merkezi tarafından her sene düzenlenen Yeni Yıl Pazarı etkinliğinde yılbaşı öncesi çoğunluğu el yapımı olan hediyelik eşyalar İzmirlilerin beğenisine çıkacak.

İzmir Fransız Kültür Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye almak isteyen İzmirlileri bekliyor. 14 -15 - 16 Aralık tarihleri arasında İzmir Fransız Kültür Merkezi'nde düzenlenecek pazarda çoğunluğu el yapımı takılar, örmeler, seramik, mozaik eserler ve dekoratif yılbaşı süslerinin sunulacağı 50 stant ve yeme-içme stantları yer alacak.

Yer alacak ürünlerin kabulünde çok titiz davrandıklarını belirten İzmir Fransız Kültür Merkezi yetkilileri, "Sergilenecek ürünlerimizin neredeyse hepsi el yapımı ürünler, seçim aşamasında buna çok dikkat ettik ve çok sayıda başvuru olduğundan adil davranmak adına ön elemenin ardından bir kura çekimiyle katılımcıları belirledik, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye almak isteyen, keyifli vakit geçirmek isteyen bütün İzmirlileri Yeni Yıl Pazarı'na bekliyoruz." dedi.


14 – 15 – 16 Aralık 2017 
Yer : İzmir Fransız Kültür Merkezi
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.