İzmir'de "Zorla Fuhşa" Operasyon

İzmir'de "Zorla Fuhşa" Operasyon

İzmir'de zorla yaptırılan fuhuş operasyonla çökertildi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen operasyonla, aralarında yabancı kadınlarında olduğu bir grup kadına zorla fuhuş yaptırılan çete polis tarafından gözaltına alındı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 ay boyunca teknik ve fiziki takip sonucu operasyon düzenlenmesine karar verilen adreslerde 11 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Zanlılar arasında evli Bülent (42) ve Nebahat E. (28) olması dikkat çekerken gözaltına alınanlarından 3'ünün yabancı uyruklu olduğu tespit edildi.

Zanlıların "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti kapsamında fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek ve yer temin etmek" suçlarıyla suçlandığı öğrenilirken, aynı kişilerin "yaralama, evrakta sahtecilik, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hırsızlık" gibi suçlardan da sabıkalarının olduğu öğrenildi.

Öte yandan operasyon yapılan adreslerde yapılan aramalarda 4'ü ruhsatsız 6 pompalı tüfek, 3 kurusıkı tabanca, fuhuştan elde edildiği düşünülen bir miktar para ele geçirildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.