İZMİR’DEKİ AĞRILILAR’DAN COŞKULU BAYRAMLAŞMA

İZMİR’DEKİ AĞRILILAR’DAN COŞKULU BAYRAMLAŞMA

Ege Bölgesi’nde yaşayan Ağrılılar’ı temsil eden çatı kuruluş Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu, bayramlaşma töreninde biraraya geldi.

Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Karabağ’ın ev sahipliğinde biraraya gelen Ağrılılar, Ramazan Bayramı’nın bütün İslam dünyasıyla, insanlık için mutluluklar getirmesini diledi.

İzmir Karşıyaka’da bayramlaşma töreni düzenleyen Ağrılılar; başta Türkiye ve İslam coğrafyası olmak üzere, bayramın tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Bayramlaşma törenine; Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın, Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı Mustafa Metin Yardımcı, Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Av. Mehmet Harun Elçi, Genel Sekreter Menduh Sevinç, Sekreter Abdullah Polat, Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demirkaya, Kültür-Sanat Birimi Başkanı Celal İnci, Kadın Kolları Başkanı Perihan Demir, Danışma Kurulu Başkanı Tacettin Sıcak, Yönetim Kurulu Üyeleri; Selami Kaya, Mustafa Metin Elçi, Mehmet Alçin, Hüseyin Karabağ, Zeki Birlik, İsmail Kılıççeken, Dilaver Yenigün, Erhan Akkuş, Ahmet Afşar, Ali Avcı, Necmettin Bayar, İshak Çelik, Seyat Demir ve Celal Bayar katıldı.

Bu bayram, dil, ırk, renk, kültür, ülke ve coğrafyaları farklı, imanları, gönülleri ve duaları bir milyonlarca Müslüman kardeşimizle aynı hissiyatı ve sevinci yaşamamıza vesile olmalıdır." diye mesaj veren Ağrılılar, "Çünkü bayramlar, hep beraber sevince dönüşürse hakiki manada bayram olur. Bunun için bayramın neşesini çoğaltmalı ve her yere taşımalıyız. Bu itibarla, öncelikle anne babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı bayramda ziyaret ederek onlarla kurduğumuz gönül köprülerimizi güçlendirelim. Rahmet-i Rahman'a tevdi ettiğimiz geçmişlerimizi de rahmetle yâd edip onlara hayır duada bulunalım." şeklinde konuştular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.