İzmir'deki bıçaklı saldırıda flaş gelişme!

İzmir'deki bıçaklı saldırıda flaş gelişme!

ESHOT personeli ile bir grup arasında servise binme nedeniyle çıkan kavgada, 7 ESHOT personeli ve 1 polis memurunu yaralandı. Olay yerinden kaçan saldırganlar, polis ekipleri tarafından suç aletleriyle birlikte kıskıvrak yakalandı.

Olay, İzmir'in Karabağlar ilçesi Polat Caddesi 9027 Sokakta meydana geldi. ESHOT personeli servis beklediği sırada araca binmeye çalışan S.G.K. (19) ve M.A. (19) ile ESHOT personeli arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri de saldırıya uğradı. Olayda, 1 polis ve 7 ESHOT personeli yaralandı. Yaralananlar İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, olaya müdahale eden polis memuru Ömer Ü. ile ESHOT personeli Özer A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. ESHOT personelleri; Mustafa E., Serdal Ö., İlker T., Onur C., Hakan Ö. ve Muhammed A.'nın ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olay yerinden kaçan saldırganlar, polis ekiplerince kısa süre içerisinde suç aletleriyle birlikte kıskıvrak yakalandı.

aw551733-03.jpg

Polis memurunun durumu iyiye gidiyor; 5 yaralı taburcu edildi

Öte yandan göğsünün sol alt kısmına aldığı bıçak darbesiyle kalbe giden bir damarı yırtılan ve ağır yaralanan polis memuru Ömer Ü. ise hastanede ameliyat edildi. Yırtılan damarı dikilen Ömer Ü.'nün sağlık durumunun iyiye gittiği bildirilirken, elinden yaralanan otobüs şoförü İlker T. ile kasığından yaralanan Özer A.'nın tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Diğer yaralılar ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

aw551733-01.jpg

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

aw551733-07.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.