İzmir'deki Denizlililer Güçbirligi İçin Buluştu!

İzmir'deki Denizlililer Güçbirligi İçin Buluştu!

İzmir Denizlililer Platformu öncülüğünde İzmir'deki Denizli Dernek Başkan ve yöneticileri basın mensupları ile tanışma kahvaltısında biraraya geldi.

İzmir Denizlililer Platformu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu yaptığı açıklamada;  tüm farklılıkları bir kenara bırakarak Denizlililik ortak paydası altında geleceğe dönük projeleri tartışmak ve ortak bir güçbirliği oluşturmak amacı ile biraraya geldiklerini, amaçlarının İzmir'deki Denizlililerin tanışması, kaynaşması, iletişim ve hemşehrilik bilincinin artırılması, Denizli kültürünün İzmir'de yaşatılması olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2019-11-30-at-13.33.27.jpeg

Emiroğlu bu amaçla yeni bir heyecanla İzmir'deki ulaşabildikleri Denizli Dernek Baskanları ve yöneticileri ile biraraya geldiklerini, destekleri için sivil toplum kuruluslarının değerli yöneticilerine teşekkürlerini ve şükranlarını sunduğunu ifade etti.

whatsapp-image-2019-11-30-at-13.33.26-(1).jpeg

Toplantıya İzmir Denizliler Platformu Yöneticileri Prof. Dr Bumin Dündar ve Dilek Özkan, Ege Denizlililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Eroğlu, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, İzmir Denizliler Kültürünü Yaşatma  Derneği Başkanı Raziye Uysal, Buldanlılar Derneği Başkanı Mehmet Seyrek, Bekillililer Derneği adına Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Vurgeç ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri  katıldılar. Katılımcılar verdikleri mesajlarda  birlik, beraberliğin arttırılması ve güçbirliğinin önemine vurgu yaptılar. Toplantıda geleceğe yönelik yapılabilecek proje önerileri konuşuldu.

whatsapp-image-2019-11-30-at-13.33.26.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.