İzmir’deki Denizlililer kahvaltıda buluşuyor

İzmir’deki Denizlililer kahvaltıda buluşuyor

İzmir Denizlililer Derneği üyeleri geleneksel sonbahar kahvaltı etkinliğinde bir araya geliyor.

Geçen yıl Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen etkinliği dernek üyelerinin yanı sıra İzmir’de yaşayan üst düzey Denizlili bürokrat ve işadamlarının yüksem katılımıyla geleneksel hale getirme kararı alınan kahvaltı buluşması bu yıl 4 Kasım’da Doğal Yaşam Restoran’da yapılacak.
Geleneksel kahvaltı buluşmasına sadece hemşehrilerin değil, aynı zamanda İzmir’de yaşayan dostların da davetli olduğunu belirten İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, bu gurur verici buluşmanın bu yıl daha görkemli olacağını söyledi. Türkiye’nin her bölgesi ve ilinin birbirinden güzel olduğunu, ancak herkesin doğduğu yere üstün bir sevgi duymasının doğal olduğunu belirterek, “Denizlili olmaktan, İzmir’de yaşamak ve bu kente emek vermekten gurur duyuyoruz. Bu gururu paylaşmak ve kalkınmayı sürdürmek için hemşehri bilincinin gelişmesinden yanayız. Bunun için sivil toplum örgütünü olarak Denizlililer Derneği’nin düzenlediği geleneksel sonbahar kahvaltısına tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.
Çiğli Kaklıç Mahallesi’ndeki Doğal Yaşam Restoran ve Kahvaltı Salonu’nda 4 Kasım 2018 Pazar günü saat 09.00’da başlayacak kahvaltı 13.00’e kadar sürecek.

denizlililer-dernegi1.jpgbaskan-veli-kasap.jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.