İzmir’deki İş Yerleri En Çok Bu Ürünleri Tercih Ediyor!

İzmir’deki İş Yerleri En Çok Bu Ürünleri Tercih Ediyor!

İşyerinin alışveriş yeri Avansas, pandemi döneminde genişlettiği 1 iş gününde teslimat ağının sonuçlarını ve Türkiye’deki işyerlerinin il bazlı değişen tüketici ihtiyaçlarını değerlendirdi. 

İzmir ile birlikte bugün Türkiye genelinde 23 şehre 1 iş gününde teslimat gerçekleştirebilen Avansas’ın yayınladığı verilere göre; İzmir’de 2020 yılında Avansas üzerinden en çok; klasör, Türk kahvesi, kağıt havlu, karton bardak, şeffaf dosya, ıslak havlu, çöp torbası, deterjan, el dezenfektanı ve enerji içeceği satın alındı.

E-ticaret sektörü son yılların en yüksek büyüme oranını gösterirken internetten ilk defa alışveriş yapan kişilerin sayısı da gün geçtikçe artıyor. Türkiye’de artık yaklaşık olarak her 4 tüketiciden biri internet üzerinden alışveriş yapıyor. Özellikle uygun fiyat politikası, geniş ürün gamı, çeşitli ödeme seçenekleri ve ürünü hızlı bir şekilde ulaştıran kargo seçenekleriyle online alışveriş tüketicilere hem kolaylık hem de zamandan tasarruf sağlıyor.

İzmir’deki iş yeri alışveriş alışkanlıklarında pandemi etkisi sürüyor

Değişen tüketici ihtiyaçlarını pandeminin ilk gününden beri merkezine alan Avansas, kendi araçları ile 1 iş gününde teslimat ağını her geçen gün genişletiyor. Kağıt ve kırtasiye malzemesinden temizlik ürününe, gıdadan mutfak gereçleri ve teknolojiye kadar tüm ihtiyaçlara cevap veren Avansas, kısa süre önce İzmir’de de 1 iş gününde teslimata başladı. 

İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ’dan sonra teslimat ağına eklenen yeni illerdeki tüketici davranışlarını inceleyen ve il bazlı online alışveriş analizi yapan Avansas.com, İzmir’deki iş yeri alışverişlerinin 2020 yılı verilerini değerlendirdi. Sonuçlara göre; İzmir’deki iş yerleri, Avansas.com üzerinden en çok; klasör, Türk kahvesi, kağıt havlu, karton bardak, şeffaf dosya, ıslak havlu, çöp torbası, deterjan, el dezenfektanı ve enerji içeceği satın aldı. Yapılan araştırmanın sonuçları, İzmir’deki iş yerlerinde hala pandemi etkisiyle temizlik ve hijyen ürünlerinin öne çıktığını ortaya koydu.

“23 ilde 1 iş gününde teslimat yapabiliyoruz”

Pandemi sürecinin başlangıcından itibaren ürün tedarikinden, depolamaya ve sevkiyata kadar tüm organizasyonel aşamalarda yeni koşullara uygun düzenlemelerin hayata geçirildiğini ve üst düzey hijyen önlemlerinin alındığını belirten Avansas Genel Müdürü Sedat Anak; “İş yeri ve evlerde ihtiyaçları hızla karşılamak amacıyla araç filomuzu pandemi döneminde güçlendirdik ve daha önce İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ illeriyle sınırlı olan 1 iş gününde teslimat ağımıza 18 il daha ekledik. 2020 yılı itibarıyla artık İzmir’deki iş yerlerine de 1 iş gününde teslimat sağlayabiliyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini ve değişen koşulları göz önünde bulundurarak pek çok farklı alanda geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi. Anak, aynı zamanda; temizlikten kırtasiyeye, kağıt ürünlerinden gıdaya kadar pek çok Avansas markalı ürüne de bu dönemde yoğun bir ilgi olduğuna değindi.

“Müşteri Deneyiminde Mükemmellik” Ödülü

Müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve onların maliyetlerini düşüren iş modeliyle ilerlediklerine de değinen Anak, “Müşterilerimize sağladığımız faydanın yanı sıra onların memnuniyet oranını stabil tutmak da önceliklendirdiğimiz bir konu. Bu bakış açımızın bir sonucu olarak da; Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle hayata geçirilen B2B Exellence Awards’da elde ettiğimiz yüksek skorla ‘Müşteri Deneyiminde Mükemmellik’ ödülünün sahibi olduk. Başarılarımızın bize verdiği sorumlulukla müşterilerimize kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ipsos’un gerçekleştirdiği bir diğer araştırmaya göre ise Avansas’ı kullanan her 10 kişiden 9’unun Avansas’ı önerdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.