İzmir’deki orman yangınında yaralanan personel hayatını kaybetti

İzmir’deki orman yangınında yaralanan personel hayatını kaybetti

Menderes ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale sırasında dumandan ve alevlerden etkilenerek yaralanan ve hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeli Mustafa Gürpınar hayatını kaybetti.

Menderes ilçesi Oğlanağa Mahallesi’nde 10 Temmuz günü saat 13.45 sıralarında çıkan yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 6 helikopter, 31 arazöz, 12 su ikmal aracı, 8 iş makinesi ile 4 ilk müdahale yer ekibi olmak üzere toplam 360 personel müdahale etmişti. Yangını söndürme çalışmalarında 1'i ağır toplam 12 kişinin yaralandığı, durumu ağır olan yaralının helikopter ambulans ile, 3 yaralının kara ambulans ile, 8 hasta ise başka araçlarla hastanelere kaldırılmıştı. 7 kişinin taburcu olduğu 1'i kişinin yoğun bakımda olmak üzere 4 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenilmişti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık bölümünde 2 gündür tedavi altında olan Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğünde görevli arazöz şoförü evli 1 çocuk babası Mustafa Gürpınar (34), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gürpınar için İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde cenaze töreni düzenleneceği ve ardından cenazesinin memleketi Afyonkarahisar'a gönderileceği öğrenildi.

aw932824-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.