İzmir'deki saldırganın kimliği belli oldu!

İzmir'deki saldırganın kimliği belli oldu!

İzmir'de Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Park ve Torbalı Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'in katil zanlısının kimliği belli oldu.     

Torbalı'da yaşanan cinayetlerin ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ve jandarma ekipleri, katil zanlısıyla bağlantılı olabilecekleri değerlendirilen iki şüpheliyi, Ortaköy ve Atatürk mahallelerindeki iki adrese düzenledikleri operasyonla yakaladı. Torbalı’da 2 kişiyi öldüren 1 polisi de kafasından vurarak ağır yaralayan zanlının kimliği tespit edildi. Zanlı 1989 doğumlu E.Y. olduğu öğrenildi. Zanlının daha önce de bir çok sabıkasının olduğu kısa süre önce “Yağma” suçundan hükümlü olduğu cezaevinden tahliye olduğu belirlendi.  Torbalı kırsalına kaçtığı belirlenen zanlının yakalanması için polis ve Jandarma Özel Harekat birimleri de seferber oldu.

OLAY

Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Park (53), dün akşam İzmir Ertuğrul Mahallesi Dost Yunus Sitesi'ndeki evine gelen maskeli şüpheli tarafından silahla vurulmuş, kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Olaydan kısa süre sonra aynı hastanede genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal de Park'ın evine yaklaşık 600 metre mesafedeki ikametgahında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.