İzmir’den İstanbul’a başarı hikayesi

İzmir’den İstanbul’a başarı hikayesi

İzmirli Yakup Biçer, uzun süreden bu yana çalıştığı “Y Plus by Yakup Biçer” markası ile moda dünyasına iddialı bir giriş yaptı.

Uzun yıllar İzmir’de olarak Öner Evez ile birlikte çok başarılı çalışmalara imza atan Yakup Biçer, İstanbul’da da “Öner Evez Fashion Event Management” olarak işlerine devam ediyor. Yaptıkları başarılı çalışmaların yanı sıra, İzmir’de başlayan moda çalışmalarını İstanbul’da da devam eden Biçer, markanın stili üzerine çalışmalarını tamamlayarak geçtiğimiz gün ilk defilesini Mercedes-Benz Fashion Week’de gerçekleştirdi. Yeni markasıyla yıllardır moda dünyasının perde arkasına hakim olan Yakup Biçer, minimal çizgi ve bol kesimlere sahip markası Y Plus by Yakup Biçer  “PEHLİVAN” adlı koleksiyonunun defilesiyle büyük bir beğeni kazandı. 

Şimdiki hedef Londra Moda Haftası

Yıllar içerisinde bir çok defilenin önemli lansmanlarını, event, set dizaynını, konsept danışmanlığını, stylingini ve creative danışmanlığını yapan ve aralarından Adriana Lima, Kandal Janner, Gisel Bundschen, Alessandro Abrossio ve Naomi Campbel gibi dünyanın bir çok top modeliyle çalışan Yakup Biçer’in bu çıkış kreasyonu moda otoriterleri tarafından da tam puan aldı.  Çalışmalarına bundan sonra da ara vermeden devam edeceğini belirten Biçer bundan sonraki hedefin önümüzdeki sezon Londra’da düzenlenecek Moda Haftası’na katılmak olduğunu söyleyerek, “Orada da ses getirecek çalışmalara imza atacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.