İZMİR’den İSTANBUL’a LEZZET KÖPRÜSÜ

İZMİR’den İSTANBUL’a LEZZET KÖPRÜSÜ

Ege’den Bakırköy’e yapılan lezzet transferi damaklarda yeni bir çığır açarken gönüllerde taht kuracak.

Bakırköy’ü lezzet sıralamasında üst sıralara taşıyacak ve Ege’den İstanbul’a doyumsuz tatların köprüsünü kuracak olan ‘İzmir Balık Restoran’ açılıyor. 

İzmir Balık Restoran ’ a girdiğiniz andan itibaren size, İzmir’in sıcak ve huzur dolu atmosferini hissettirecek ve Ege’den İstanbul’a adeta bir lezzet köprüsü kuracaktır.

Dekorasyonuyla İzmir’in samimi havasını yansıtan restoranın menüsü, Ege’nin geniş meze ve balık kültürünü yansıtıyor. İzmir ile özdeşleşmiş çeşitli otların bolca sunulacağı menüde zengin deniz mahsulleri yelpazesi de mevcut olacak. Kaliteli ve lezzetli et menüsüyle de iddialı olan restoran, vejetaryenler için de pek çok lezzetli alternatif sunuyor. 

Konseptiyle şimdiden birçok kişinin ilgisini çeken İzmir Balık Restoran’ın 11 Mart 2017 tarihinde, saat 17:00 – 19:00 da gerçekleşecek  olan  ve CHP Grup başkan vekili ve bölge milletvekili Engin Altay , CHP İstanbul il başkanı Cemal Canpolat ve  Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun birlikte yapacağı açılışa; siyaset , sanat ve  iş dünyasından çok geniş katılım olacağı bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.