İzmir'den Mabel Matiz Geçti

İzmir'den Mabel Matiz Geçti

86. İEF kapsamında düzenlenen Çim Konserleri’nin üçüncü gününde sahneye çıkan Mabel Matiz, şarkılarını alanı dolduran gençlerle hep birlikte söyledi.

Çim Konserleri’nin üçüncü gününde, özellikle gençler tarafından bir hayli sevilen sanatçı Mabel Matiz, İzmirlilerle buluştu. Günün erken saatlerinden itibaren konser alanında beklemeye başlayan gençler, ışık gösterileri eşliğinde sahneye çıkan Mabel Matiz ile keyifli anlar yaşadı..
 
HEP BİR AĞIZDAN
 

Geçtiğimiz günlerde çıkan son şarkısı “Ya Bu İşler Ne”yle başlayan Matiz, , izleyicilerinin yoğun ilgisine “Çok güzelsiniz” diyerek karşılık verdi Mabel Matiz konserine sevilen şarkılarından ‘Aşk Yok Olmaktır’, ‘Yaşım Çocuk’, ‘Atlar Yoruldu’, ‘Sarışın’, ‘Denize Bıraksam’, gibi şarkılarla devam etti. Matiz’in Gel şarkısı büyük ilgi görürken, gençler hep bir ağızdan şarkıya eşlik etti. ‘Bir daha, bir daha’ sloganları üzerine sanatçı, nakaratı gençlerle tekrar söyledi.   Matiz,  konserinde Sezen Aksu ile özdeşleşen Onu Alma ve Seni Yerler şarkılarını da yer verdi.
 
HER GÜN BİR KONSER
 

Çim Konserleri kapsamında bugün Demet Akalın var. 22 Ağustos Salı günü Teoman, 23 Ağustos Çarşamba günü Volkan Konak, 24 Ağustos Perşembe günü Migros sponsorluğunda Buray sahneye çıkacak. 25 Ağustos Cuma günü Buika, 26 Ağustos Cumartesi günü yine Migros sponsorluğunda Selami Şahin sahnede olacak. Kapanışı ise 27 Ağustos Pazar akşamı Candan Erçetin yapacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.