İzmir'den Turgutlu'ya Başkanlar Ziyareti

İzmir'den Turgutlu'ya Başkanlar Ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda eşliğinde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı ziyaret etti.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret etti. Görüşmeye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, İYİ Parti İlçe Başkanı Önder Ertaş, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de katıldı.

Başkan Tunç Soyer, Başkan Akın ile Turgutlu Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında hayata geçirilebilecek ortak projeler ve iş birlikleri üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

foc5a7ewyakwwzk.jpg

Başkan Karayakalı, ziyarete ilişkin paylaşımında "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte, komşu ilçemiz güzel Turgutlu’yu ziyaret ettik. Bizleri makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

foc5bvmxoaqzbuq.jpg

Başka Soyer’in ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akın, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i Turgutlu’muzda misafir etmekten mutluluk duydum. Nazik ziyareti ve keyifli sohbeti için Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkür ederim” dedi.

foc5bvcxoacewe9.jpg

Başkan Arda ise "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve beraberindeki heyet ile Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın'ı makamında ziyaret ettik. Gaziemir'den selamlar ilettik." ifadelerini kullandı.

fodgrsoxsau1bub.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.