İzmir’den Van’a Yardım Eli

İzmir’den Van’a Yardım Eli

“İyilik Bulaşıcıdır” sloganı ile minik yürekler Van’daki kardeş okullarına iyilik kolileri gönderdi.

Lugo Kids Eğitim Kurumları çatısı altında  Van’daki ihtiyaç sahibi öğrenciler için aylardır yardım toplayan İzmirli miniklerin ilk yardım paketleri yola çıktı. Van’daki muhtaç çocuklar için kendi elleriyle yardım kolisi hazırlayan çocuklar Van’daki kardeşlerine oyuncak, kitap, kırtasiye malzemeleri, giysi ve ayakkabı gönderdi. 

İzmir’den Van’a Yardım Eli

Lugo Kids Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tiryakigil toplumda yardımlaşmanın önemininin küçük yaşlarda bireylere öğretilmesi gerektiğine inandıklarını söyleyerek “ Amacımız  iyilik dolu yüreklerin toplumda artması. Bu etkinliğe destek veren çocuklarımız ve aileleri bunun en güzel örneği”  dedi. 

Miniklerin Yardımseverliği Kalpleri Isıttı

Her çocuğun ülkemizde ne yazık ki eşit şartlarda eğitim göremediğine de dikkat çeken Canan Tiryakigil Van’da kardeş okulların ihtiyaçlarını belirlediklerini ve kısa sürede yardımseverlerin desteği ile iyilik kolileri hazıradıklarını belirtti. İnsani yardım projelerinin devam edeceğinin müjdesini  de veren Tiryakigil’i bu anlamlı günde minik öğrencileri de yalnız bırakmadı. Kendileri küçük kalpleri büyük minikler Van’daki Sevim Örnek İlköğretim Okulu  öğrencilerine oyuncak, kitap ve kıyafet gönderirken mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.