İZMİR’E GELİNLİK FUARI DOPİNGİ

İZMİR’E GELİNLİK FUARI DOPİNGİ

Geçen yıl 23 bin 658 olan ziyaretçi sayısının bu yıl 30 bine çıkacağı öngörülüyor.

IF Wedding Fashion İzmir’e,  binden fazla yabancı satın alıcı Hosted Buyer ikili iş görüşmeleri kapsamında gelecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın ziyaretçi sayısında yeni bir rekor bekleniyor.Geçen yıl 23 bin 658 ziyaretçinin geldiği fuara bu yıl 30 bin ziyaretçinin geleceği öngörülüyor. Özellikle Avrupa, İran, Ortadoğu ve Rusya’nın yoğun ilgi gösterdiği fuar için İzmir’deki anlaşmalı otellerde yüzde doksan doluluk oranına ulaşıldı.

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 7 - 10 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir’in A ve B hollerinde firma stantları yer alırken, C holü defilelere ayrıldı.

Sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı IF Wedding Fashion İzmir bu yıl da ticarete ve modaya ev sahipliği yapacak. Türkiye’deki gelinlik ve damatlık üretiminin yüzde yetmişini karşılayan İzmir’de, 4 gün boyunca moda rüzgarları esecek. Fuar süresince; yedi solo, bir karma defile, performans defilesi, gala defilesi ve final defilesi olmak üzere, on bir defile gerçekleştirilecek.

Rekor Üstüne Rekor

Rekor katılımın gerçekleştiği fuarda, 227 firma stant açacak. Firma katılımına göre ürün grubu dağılımı şu şekilde; 116 abiye firması, 52 gelinlik firması, 27 aksesuar firması, 7 çocuk giyim firması ve 12 sektörel ve yayın kuruluşu.

IF Wedding Fashion İzmir’de; ABD, Almanya, Bulgaristan, Dubai, Fransa, Kuveyt, Lübnan, Portekiz, Ukrayna ile yurt içinde başta İzmir ve İstanbul olmak üzere Adana, Ankara, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmit, Kırıkkale ve Konya’dan sektörün önde gelen firmaları yer alacak.

Ziyaretçi beklenen ülkeler şöyle:

“ABD, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Bahreyn, Bangladeş, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Danimarka, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Fas, Filistin, Fransa, Gana, Güney Afrika, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Kamerun, Kanada, Katar, Kıbrıs, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Malta, Makedonya, Mısır, Mozambik, Özbekistan,  Romanya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Slovenya, Suudi Arabistan, Suriye, Ürdün, Yemen, Yunanistan.”

Her yıl dünyanın dört bir yanından ağırladığı yabancı alım heyetleri ile ihracata katkı sağlayan IF Wedding Fashion İzmir’e, bu yıl binden fazla yabancı satın almacı Hosted Buyer ikili iş görüşmeleri kapsamında gelecek.

Öte yandan yarım saatte bir şehrin belirli noktalarından fuar alanına ücretsiz servis hizmeti verilecek. Servis noktaları ve saatleri şöyle:

“Basmane 8:30 – 17:00 arası, Mimar Kemalettin 8:30 – 16:30 arası, Hilton Hotel, Renaissance Hotel, Kordon Çankaya Otel, Wyndham İzmir Özdilek, Swissotel, Ramada Plaza Otel, Anemon Otel, İzmir Palas Hotel, Mövenpick Hotel, Ramada Encore, Kaya Termal Hotel, Volley Hotel, Doubletree Hotel 9:00 – 17:00 arası ve havaalanından 09:30 – 16:30 arası. Ayrıca Fuar İzmir’den de yarım saatte bir şehrin belirli noktalarına servis hizmeti verilecek.”

Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak Fuar İzmir’de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir; Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.