İzmir'e Küfredip Terör Saldırısından Kaçanları Hedef Gösterdi

İzmir'e Küfredip Terör Saldırısından Kaçanları Hedef Gösterdi

İzmir'de Neden patlama olmuyor sorusunun ardından İzmir'e sosyal medyadan yeni saldırı...

Medyaege - Oğuz Can Demirören / İzmir'de 5 Ocak'ta Adliye'ye düzenlenen polis memuru Fethi Sekin'in ve Mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu saldırının ardından Facebook'ta Trabzon/Besköy isimli sayfadan onlarca kurşun resmi paylaşılarak İzmir'e hakaret edildiği, terör saldırısından kaçanların hedef gösterildiği ortaya çıktı.

OHAL zamanı silahlanma çağrısı

Adliye önünde görev başındayken saldırıyı fark ederek canını ortaya koyan şehit Fethi Sekin'in mermisinin bitmesinin ardından şehit olduğu söylenerek, terör saldırısından kaçan silahsız sivil İzmirliler silah taşımadıkları için Olağanüstü Hal'in (OHAL) geçerliliğini koruduğu bu dönemde suçlandı. Suçlamayla İzmirliler'e hakaret de edilirken "Her şeye hazırlıklı olmak lazım Cephane şart." ifadeleri kullanıldı.

İzmir'de patlama olsa da olmasa da suç İzmirli'de

Fethi Sekin'in ölümü için İzmirliler'i suçlayan sayfada "Kimse kusura bakmasın ama İb**sin izmir. Her şeye hazırlıklı olmak lazım Cephane şart." ifadeleri kullanıldı. Geçtiğimiz ay İzmir, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından "Gavur İzmir'de neden patlama olmuyor" şeklinde hedef gösterilmiş, İzmirliler'e hakaret yağdırılmıştı. Bu çirkin saldırının ardından İzmir'de şehit olan Fethi Sekin'in ölümünden silahsız ve sivil İzmirliler'in hedef gösterilmesi, silahlanma çağrısı yapılması İzmirliler'i çileden çıkardı.

"İzmir'e ib** demen şerefsizlik olmuş senin mertliğin bu kadar mı?"

Sayfadan yapılan bu paylaşımın ardından kimileri silahlarının resmini çekip atarken, duyarlı Trabzonlular paylaşıma tepki gösterdi. Paylaşıma cevap verenler içerisinde Türkiye'de korna çalındı diye, okeyde taş çaldı diye birbirine silah sıkıldığı hatırlatarak, "Trabzonlu olsamda senin İzmir e ib** demen daha serefizlik olmuş...Senin mertligin bu kadarmi yani" diyen bir Trabzonlu'nun yazdıkları dikkat çekti. Aynı kişi paylaşıma "İstanbul'da adam taraya taraya kac canı aldı..bara gidenler de mi silah alsaydi. Allah sana akıl fikir versin ama bu saatten sonra ıslah olmazsin sen" diyerek tepkisini gösterdi.

İşte o paylaşım:

iz.jpg


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.