İzmir’in 3 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 8 kilo esrar, 906 kök kenevir ele geçirildi
İzmir’de jandarma ekiplerinin Kiraz, Urla ve Karabağlar ilçelerinde düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 8 kilo 339 gram kubar esrar ile 906 kök kenevir ele geçirildi.
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ile uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
İzmir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordine ve talimatları doğrultusunda 17-20 Ağustos 2026 tarihleri arasında Kiraz, Urla ve Karabağlar ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirildi.

8 KİLO 339 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 8 kilo 339 gram kubar esrar ile 906 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında olaylarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir Valiliği, İl Jandarma Komutanlığının başta uyuşturucuyla mücadele olmak üzere kamu düzeni, huzur ve genel asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.