İzmir'in AK Partili belediye başkanları Ankara'da

İzmir'in AK Partili belediye başkanları Ankara'da

Ak Parti’nin İzmir’deki 7 İlçe Belediye Başkanı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ yi makamında ziyaret ettiler.

 

Projeleriyle Ankara’ya giden Ak Partili Başkanlar adına sosyal medya hesabından  paylaşımda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez şu ifadeleri kullandı.

“Kiraz Belediye Başkanımız  Sayın Saliha Özçınar Şengül, Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın A.Mahmut Badem, Kınık Belediye Başkanımız Sayın Sadık Doğruer, Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Bakıcı, Menderes Belediye Başkanımız Sayın Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Arif Uğur  ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi   makamında ziyaret ettik. Öncelikli projelerimizi, hedeflerimizi anlattık. İlçemiz, İzmir’imiz adına   oldukça faydalı bir görüşme oldu. Ankara programımız devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Sayın Hamza DAĞ ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu'na da bir ziyaret gerçekleştireceğiz”

Edinilen bilgiye göre  Ak Partili ilçe Belediye Başkanları, ilçenin önceliklerini, hedeflerini, biten ve  devan eden projelerle ilgili  diğer bakanlık ve yatırımcı birimlerde de istişarelerde bulundular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.