İzmir'in belediye başkanları Erzurum Kongresi'nin 104. yılını kutladı

İzmir'in belediye başkanları Erzurum Kongresi'nin 104. yılını kutladı

İzmir'in belediye başkanları, Milli mücadelenin yol haritasının belirlendiği Erzurum Kongresi'nin 104. yılını kutladı.

MEDYA EGE - Türkiye için en önemli kongrelerden olan Erzurum Kongresinin yıl dönümü kutlanıyor. Milli mücadelenin yol haritasının belirlendiği ve Cumhuriyet'e giden yolun açıldığı kongre ile ilgili İzmir'in belediye başkanları mesaj yayınladı.

İşte o mesajlar;

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER

Millî Mücadelemizin mihenk taşlarından Erzurum Kongresi'nin 104. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşun ve kurtuluşun tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ

Millî sınırlar içinde bulunan vatan parçaları bir bütündür. Birbirinden ayrılamaz" Kurtuluş Savaşımızın temellerinin atıldığı, manda ve himayenin asla kabul edilmeyeceğinin ortaya konduğu Erzurum Kongresi'nin 104.yılı kutlu olsun...

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN

Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Erzurum Kongresi'nin 104. yılı kutlu olsun. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmet ve özlemle anıyorum.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI DR. CEMİL TUGAY

Milli sınırlar içerisinde vatan bir bütündür, bölünemez", "Manda ve himaye kabul olunamaz..." 104 yıl önce, milli mücadelenin en önemli adımları ve Cumhuriyetimizin temelleri Erzurum Kongresi'nde atıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Yaktığınız ışık hiç sönmeyecek.

KEMALPAŞA BELEDİYESİ RIDVAN KARAKAYALI

Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür, parçalanamaz. Erzurum Kongresi’nin 104. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN

Millî sınırlar içinde bulunan vatan parçaları bir bütündür. Birbirinden ayrılamaz. Milli Mücadele ateşinin yakıldığı Erzurum Kongresi’nin 104’üncü yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı şükranla yâd ediyoruz.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, milli mücadelemizin önemli kilometre taşlarından Erzurum Kongresi'nin 104’üncü yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.