İzmir'in Belediye Başkanlarından birlik mesajı: Yola devam

İzmir'in Belediye Başkanlarından birlik mesajı: Yola devam

İzmir'in belediye başkanları, CHP'nin 8. Genel Başkanı seçilen Manisa Milletvekili Özgür Özel'i tebrik etti.

MEDYA EGE - CHP'de 13 yıl sonra genel başkan değişimi yaşandı. Özgür Özel CHP'nin 8'inci Genel Başkanı seçildi. Özel 812 oy alırken Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

İzmir'in belediye başkanları da Genel Başkan Özgür Özel'i sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile tebrik etti.

f-ix3rax0aa-hsk.jpg

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER

Partimizin Genel Başkanı seçilen Sayın Özgür Özel'e yeni görevinde başarılar diliyor, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partimize ömründen yıllar veren, hak, hukuk ve adalet için en ön safta yürüyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun demokrasi için adalet için Cumhuriyet için verdiği mücadeleye minnettarız. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında da köklü geçmişinden güç alan bir Cumhuriyet Halk Partisi’nde yılmadan, yorulmadan ülkemizin geleceği için çalışacağız.

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU

Mustafa Kemal Atatürk'ün "iki büyük eseri" Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin ikinci yüzyılının ilk kurultayında genel başkanlığa seçilen Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyor; partimize büyük emek veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN

38. Olağan Kurultayımızda CHP Genel Başkanı seçilen sayın Özgür Özel'i kutluyor, başarılar diliyorum. Önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na hem partimize, hem de Türkiye’nin siyasetine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ

Partimizin 38. Olağan Kurultayı’nda delegelerin oyları ile Genel Başkanımız seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da partimize bugüne kadar verdiği emekleri için çok teşekkür ediyorum.

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN

Delegelerimizin oylarıyla Genel Başkanımız seçilen Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyor; Genel Başkanlığı süresince adalet ve demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz. Birleşerek ve güçlenerek, tek ses tek nefesle yolumuza devam ediyoruz.

f-ivkvrxkaa-eyw.jpg

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR

Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Olağan Kurultayında delegelerimizin oylarıyla seçilerek; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği hak, hukuk ve adalet mücadelesi görevini devralan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i kutluyorum. Genel Başkanımızın önderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak iktidara yürüyeceğiz.

f-irzilxcaamtxa.jpg

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ

"İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik" kurultayımızda genel başkanlığa seçilen Özgür Özel'i tebrik ediyorum. Cumhuriyet Halk Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Hak, hukuk ve adalet için her zaman en ön safta yürüyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na da verdiği mücadele için minnettarız.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel’i yürekten kutlarken, Adalet Yürüyüşünün mimarı ve partimize büyük emekler vermiş olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na saygılarımı sunuyorum. Bu bayrak yarışının kazanını Türkiye olacak.

f-is8v2waaaghvk.jpg

EFES SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL

Umutları filizlendireceğiz. Teşekkürlerimizi sunarak, geçmişe saygıyla; geleceğe güven ile emin adımlarla… El ele, kol kola, omuz omuza…

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI DR. CEMİL TUGAY

Altıok’a ve partimizin gerçek sahibine inanç ve sadakatle; İnşallah ülkemizin geleceği için çok önemli bir adım atacağız bugün. Başarılar diliyorum partimize, halkına kulak veren tüm yoldaşlarımıza. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.