İzmir'in bozuk yolları anket konusu oldu!

İzmir'in bozuk yolları anket konusu oldu!

İzmir'de Çevirme Radar sosyal medya sayfası kentteki bozuk yollar gündeme getirdi.

Medya Ege- İzmir'in önde gelen sosyal medya hesaplarından biri olan İzmir'de Çevirme Radar hesabı yaptığı anketle kentin bozuk yollarına dikkat çekerek yolların ne kadar kötü durumda olduğuna vurgu yaptı. İzmir'de Çevirme Radar'ın paylaşımı 223 bin 600 kişi tarafından görülürken, 536 kişi de yorum yaptı.

basliksiz-1.jpg
İzmir'de Çevirme Radar sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımında, "İzmir’de Yıllardır Sadece Lüks Semtlere Yapılan Hizmetler Nedeniyle Vatandaşlar İsyanın Eşiğine Geldi. Özellikle Sokak Araları ve Mahallelerde Yollar Resmen Çökmüş Durumda Olması Dışarıdan İzmir’e Gelenleri Bile Şaşırtıyor. 20 Yıla Yakındır Asfaltlama Bile Yapılmayan Sokaklarda Araçların Sürekli Alt Takımları Zarar Görmeye Devam Ediyor. Her Yağmurda Su Dolan Çukurlar Yayalar İçinde Tehlike Oluşturmaya Devam Etmesi Halkı İsyan Ettirdi. Bu arada, bir vatandaşın bozuk yola halı sererek kendince çözüm bulmaya çalışması dikkat çekti. Mahalle sakinlerinden Metin Uzuner, Yetkili makamlara iletmemize rağmen çözüm bulamadık. Yollarımız bozuk, arabaların lastikleri zarar görüyor. Bir an önce sorunumuzun giderilmesini istiyoruz" dedi" ifadelerini kullandı.

basliksi.jpg
İşte bozuk yollara vatandaşlardan gelen tepkiler;

Ü. E.: Bir tarafımız çalan bir tarafımız yatan arada olan biz halka oluyor.
A. F. İ. : Atatürk için CHP'ye oy verenlerle ve geçmişe bakıp Tayyip Erdoğan'a oy verenler arasında fark göremiyorum bu insanlar bizim kaderimizi belirliyor.
E. A.: Bende artık bu konuda belediyeye sitemkarım ama yani sürekli lüks semtlere gösterilen özen ve diğer semtlerin halı altına süpürülüş ve gecekondu, çarpık kentleşme, kanalizasyon kokusu , bir güzel iç açıcı durum yok semtlerde her şey vasatın altı...

whatsapp-image-2022-04-05-at-12-09-44.jpeg
M.B.: Konuşuyoruz söylüyoruz ama kime kimlere, kim duyuyor hiç kimse tabi ki de. bu köy böyle gelmiş böyle gider.....
İ. A. :İzmir'deki tüm yollar köstebek yuvası İzmir Belediyesi kadar kötü bir belediye yoktur. Hizmet verse de vermese de yine seçileceği için sorun yok bu şekilde devam eder...
B.t. :Yollar yol olmaktan çıktı patates tarlasına döndü. Günlerdir kapatılmayan yollardaki çukurlar arabalarda alt takım bırakmadı. İnsanlar kolay almıyorlar o arabaları. Özellikle Çiğli hizmet vermek için yolları kızıyorsunuz da bir zahmet kapatın açtığınız çukurları
B:Ç: Kuryeyim hafta da bir tekerlek rulmanı değiştiriyorum sayenizde bir gün nereye uçacağız bu çukurlar yüzünden bilmiyorum.

whatsapp-image-2022-04-05-at-12-09-45.jpeg
D. U. : Klasik İzmir Büyükşehir Belediyesi anca kaldırım bozup kaldırım yapsın. Parke taşı yapmada dünya birincisi.
A. k.: Her ne kadar İzmir halkı AKP'yi sevmese de şu bir gerçek ki İzmir İzmir olurdu. Köy değil Türkiye’nin gözde şehri olurdu. Partizan değilim ne kadar yönetim kötü olsa da yapıyor adam yaptı da amaç siyaset değil.
K.B. :Aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor büyük gökdelenlere çıkan yolları, viyadükleri parkları yapmakla meşgulüz..

whatsapp-image-2022-04-05-at-12-09-45-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-05-at-12-10-05.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum