İzmir'in en büyük fabrikadan halka alışveriş merkezi Ülkü Grup Deppo açıldı

İzmir'in en büyük fabrikadan halka alışveriş merkezi Ülkü Grup Deppo açıldı

Mobilyadan beyaz eşyaya, bahçe mobilyasından ev tekstiline, küçük ev aletlerinden elektronik ve züccaciyeye eviniz için aradığınız her şey artık tek bir adreste. Ülkü Grup Deppo, Adnan Menderes Havalimanı karşısı, Kısıkköy yolu üzerinde hizmete girdi

Perakende zincir mağazaları, mobilya, elektronik, ev tekstili, elektrikli ev aletleri, züccaciye ve beyaz eşya seçenekleriyle sektörün lideri konumunda bulunan Ülkü Grup; yeni projesi ‘Ülkü Grup DEPPO” ile Menderes’te 10 bin metrekarelik açık, 7 bin metrekarelik kapalı dev alanda İzmirlilere ve Ege Bölgesi’ne hizmet vermeye başladı.

Perakende mağazalarının yanında, Hanzade markasıyla ev tekstili ürünlerini dünyaya tanıtan ve birçok ünlü markanın distribütörlüğünü yıllardır üstlendiklerini belirten Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, “İzmir’in en büyük fabrikadan halka alışveriş merkezini, Adnan Menderes Havalimanı karşısı, Kısıkköy yolu üzerinde hizmete sunduk” dedi ve projenin detaylarını anlattı.

deppo-dis.jpg

9 metrekarelik dükkanda başlayan yolculuk

“Kurulduğumuz 1965 yılından bu yana müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” diyen Ümit Ülkü, şöyle devam etti: “Her şey hayalle başlar, bunun temelinde ise inanç yatar. Biz faaliyet gösterdiğimiz her alanda ‘marka olma’ hedefimizi; inandığımız değerlerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda azimle çalışarak gerçekleştirdik. Yolculuğumuz Mimar Kemalettin’de 9 metrekarelik bir dükkanda, toptan satışla başladı. Toptan satış kültürümüzü bugüne kadar hep geliştirdik. Şimdi İzmirlilerin hizmetine sunduğumuz yeni projemiz Ülkü Grup DEPPO için yine en kaliteli ürünü, en avantajlı fiyata nasıl müşterilerimizin beğenisine sunarız diye çalışıyoruz.”

“Eviniz için aradığınız her şey”

Ülkü Grup Deppo’yu tamamen müşterilerinin isteği doğrultusunda hazırladıklarını belirten Ümit Ülkü, “7 bin metrekarelik dev alanda evlerinin ihtiyacı olan her şeyi bulabilecekler. Mobilya grubu, bahçe mobilyası, yatak, baza, beyaz eşya, ev tekstili, züccaciye, küçük ev aletleri, elektronik, halı ve perde olmak üzere İzmirlileri evlerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir yerden karşılayabilecekler. Ülkü Grup DEPPO’nun sloganını; “Eviniz için aradığınız her şey” olarak belirledik. Bunu yaparken de en kaliteli ürünleri, avantajlı fiyatlarla sunacağız” diye konuştu.

umitulku.jpg

“Uygun fiyat sadece tabelada değil”

Uzun yıllardır toptan satış, ünlü markaların distribütörlüğü ve ev tekstili ürünlerinin imalatıyla uğraştıklarını; ülkenin dört bir yanında müşterilerinin bulunduğunu belirten Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, şöyle devam etti: “Yıllardır birçok sektörde ülkemizin en büyük ve köklü markalarıyla halihazırda çalışıyoruz. Bu sebeple, bizim farkımız burada ortaya çıkıyor ve büyük bir avantajımız oluyor. Tabelamızdaki ‘fabrikadan halka alışveriş merkezi’ düşüncesini, yıllardır ticaret anlayışımıza yansıtıyoruz. Bizler, İzmirlilere kaliteyi avantajlı fiyatlarla sunmayı ve toptan alışveriş anlayışını perakende sektörüne getirmek istedik. Ülkü Grup DEPPO bu düşünceyle ortaya çıktı.”

deppo222.jpg

Mobilya dünyasında onlarca marka var

Adnan Menderes Havalimanı karşısı, Kısıkköy yolu üzeri Menderes’te açtıkları Ülkü Grup DEPPO’da İzmirlilerin onlarca mobilya markasını da bulabileceğini belirten Ümit Ülkü, bazı markaları şöyle açıkladı: “Profilo, Philips, Altus, Arnica, Arzum, Simfer, Fakir, Remington, Apple, Samsung, Sunny, Casper, Xiaomi, TAÇ, Royal Home, Hanzade, Merinos, Dinarsu, Ümit Bisiklet, Kütahya Porselen, İnegöl Mobilya, Ornella Mobilya, Demirsan Mobilya, Vespero Mobilya, Valerio Mobilya, Armani Sofa, Roll Mobilya, Ekolev Mobilya, Lammons Mobilya, Flexy Garden, Vespero Yatak, Vino Yatak gibi daha onlarca markayı müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca Ülkü Grup DEPPO’da çok iddialı bahçe mobilyası çeşitlerimiz de mevcut. Burada onbinlerce çeşit ürün var. Bu markaların içinde her zevke uygun ürün bulabiliyorsunuz. Burası ayrıca onlarca markanın tek bir yerde bulunduğu adeta bir mobilya dünyası. Ülkü Grup DEPPO’nun ayrıcalığı burada ortaya çıkıyor. Kalite, her bütçe ve zevke göre model, bir de fiyat avantajı… Ayrıca ücretsiz teslimat imkanımız da mevcut.

Özel ölçü mobilya, iç mimari tasarım desteği

Müşterilerinin isteği doğrultusunda özel ölçü mobilya yaptıklarını ve iç mimar desteği verdiklerini de belirten Ümit Ülkü, “Müşterilerimizin isteklerini karşılayabilmek için özel ölçü mobilya imkanı da sunuyoruz. Özel üretim mobilya ürünleri, tamamen kişinin zevkine ve isteklerine göre şekilleniyor. Ayrıca, hayallerindeki evde yaşamak isteyenler için iç mimar desteği de sağlıyoruz. Tüm bu hizmetleri; hemşehrilerimizin evine neşe ve keyif katmak için hazırladık” diye konuştu.

deppo234.jpg

Vade imkanı da sunuyor

Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir projeye imza attıklarını belirten Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, “Müşterilerimize fabrikadan halka anlayışıyla ürün satıyoruz. Vatandaşlarımız özellikle peşin ve kredi kartı ile ödeme yaptıklarında, çok iddialı fiyatlarla istedikleri ürünleri satın alabilecekler. Üstelik 36 aya varan vade imkanı da sunuyoruz. Bu konsepti; her zaman ilklerin kenti olmuş İzmir’imizden ortaya çıkarmak bizleri ayrıca mutlu ediyor. İzmir’in en büyük fabrikadan halka alışveriş merkezi Ülkü Grup DEPPO’da, onbinlerce ürün çeşidini, kaliteyi ve avantajlı fiyatları aynı anda sunuyoruz. Alışveriş yaparken aradığınız seçeneklerin hepsini Ülkü Grup DEPPO’da topladık. Ben buradan yeni evleneceklere ya da evini yenileyecek hemşehrilerimize sesleniyorum, Ülkü Grup DEPPO’ya uğramadan alışveriş yapmasınlar, burada her bütçeye ve her zevke ürün bulabilecekleri bir AVM hazırladık” ifadesini kullandı.

bahce-1.jpg

“Hanzade markası da büyüyor”

Ülkü Grup’un oluşturduğu Hanzade markasıyla ilgili de konuşan Ümit Ülkü, Hanzade’nin ürün çeşidini artırmak için çalışmalarının devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: “Dünyaya ihracat yapmak ve Türk markalarını dünyaya duyurmak zorundayız. 2005 yılından bu yana Hanzade markamızı sürekli olarak geliştiriyor ve yüzlerce ürün gamına ulaştırıyoruz. Ev tekstili sektöründe büyük bir boşluğu Hanzade markamızla doldurmayı başardık. Yakın zamanda ürettiğimiz tencere seti modelleriyle, mutfak gereçleri ihtiyaçlarına da cevap verebiliyoruz. ‘Her evde en az bir Hanzade markalı ürün’ hedefimiz var. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.”

bahce-2.jpg

ÜLKÜ GRUP DEPPO’DA NELER VAR?

  • Mobilya : Oturma Odası, Salon Takımı, Yatak Odası, Yemek Odası, Mutfak Masası, Çocuk Odası, TV Ünitesi, Bahçe Mobilyası, Sandalyeler, Konsollar, Yaşam Üniteleri, Dekorasyon Ürünleri
  • Beyaz Eşya : Buzdolabı, Derin Dondurucu, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Fırın, Set Üstü Ocak, Ankastre Ürünler, Mini Fırın, Mikrodalga Fırın, Aspiratör, Klima
  • Elektronik : Televizyon, Tablet, Cep Telefonu, Bilgisayar, Robot Süpürge, Akıllı Saat, Ses Sistemi
  • Küçük Ev Aletleri : Ütü, Blendır, Mikser, Fritöz, Tost Mak., Çay/Kahve Mak., Meyve Sıkacağı, Isıtıcı, Su Sebili, Hava Nemlendirici, Elektrik Süpürgesi, Şarjlı El Süpürgesi, Saç Düzleştirici, Saç Kurutma Mak., Ketıl, Isıtıcı, Traş Makinesi, Epilasyon Aleti
  • Ev Tekstili : Çarşaf/Nevresim Takımı, Çeyiz Takımı, Battaniye, Yatak Örtüsü, Masa Örtüsü, Havlu, Bornoz, Banyo Halısı, Koltuk Örtüsü, Pike, Yastık/Yorgan Kılıfı
  • Züccaciye / Mutfak Gereçleri : Çay/Kahve/Fincan Takımı, Çatal/Kaşık/Bıçak Seti, Yemek Takımı, Bardak Takımı, Tencere Seti, Tava Seti, Baharatlık Seti, Çeyiz Seti, Kahvaltı Takımı, Banyo Seti, Kase, Kek Kalıbı
  • Bisiklet, bebek arabası, spor aletleri (koşu bandı, dikey bisiklet)

Sosyal medya adresleri: Instagram ve Facebook: @ulkugrupdeppo
WhatsApp Danışma Hattı: 0538 041 21 39

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.