İzmir'in en büyük servis noktası açıldı!

İzmir'in en büyük servis noktası açıldı!

RS Servis, İzmir Gaziemir'deki yeni entegre tesis noktasında en büyük servis noktası olarak hizmet vermeye başladı.

Türkiye'nin hasar onarım servisleri konusunda lider şirketi olan ve bu yıl 10'uncu yaşını kutlayanRS Servis, Toplam 8600 metrekarelik alanda mini onarım, hasar onarımı, mobil parça onarımı ve oto bakım-car care hizmeti verecek olan yeni hizmet noktası, ayrıca RS Servis ile Bosch Car Service'in işbirliğinde açılan ilk entegre tesis olarak öne çıkıyor. İzmir'in en büyük özel servisi konumunda olan entegre tesiste, Bosch Car Service ile yapılan işbirliği kapsamında ilk kez mekanik bakım hizmeti de veriliyor. Bosch Car Service'in kompleksteki yeni servis noktası, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük Bosch Car Service'i olma özelliğini de taşıyor.

Bu yıl 10'uncu yaşını kutlayan ve ülkemizde hasar onarım servisleri konusunda lider şirket konumunda olan RS Servis, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Gaziemir'deki yeni entegre tesis noktasının açılışını yapan RS Servis, 1,5 Milyon TL'lik yatırımla, toplam 8600 metrekarelik alanda, mini onarım, hasar onarımı, mobil parça onarımı ve oto bakım-car care alanlarında hizmet verecek. Ayrıca RS Servis ile Bosch Car Service işbirliğinin ilk meyvesi olan entegre tesiste, yapılan işbirliği kapsamında mekanik bakım hizmeti de ilk kez verilmeye başlanacak. Kompleksin mekanik bakım hizmeti veren Bosch Car Service bölümü, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük Bosch Car Service hizmet noktası olma özelliğini de taşıyor. İzmir'in en büyük özel servisi konumunda olan entegre tesiste, 60 kişiye istihdam yaratılırken, gün içinde toplam 50 adet araca aynı anda hizmet verilebiliyor. 

Yeni entegre tesisin açılış töreninde ev sahipliği yapan RS Servis Yönetim Kurulu Başkanı ve TOSEF Tüm Oto Servisleri Federasyonu Başkanı Ünal Ünaldı, konuşmasında "İzmir'in en büyük özel servis noktası olma niteliğini taşıyan yeni entegre tesisimizin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bosch Car Service ile yaptığımız işbirliği neticesinde ilk pilot uygulama noktası olarak İzmir şehrimizi seçtik.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.