İzmir'in en kapsamlı Car Care firması açıldı

İzmir'in en kapsamlı Car Care firması açıldı

Otomotiv sektörünün genç ve başarılı temsilcisi Serkan Akgöz farkıyla...

Otomotiv sektöründe sağladığı başarılı çıkış ile sektörde adından sıkça söz ettiren Serkan Akgöz, yeni atılımı olan Car Care firmasının açılışını ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirdi. Oto galerisinde yer alan lüks araç portföyü ve yaptığı başarılı işler ile son zamanlarda sıkça konuşulan ve merak edilen Akgöz, Buca 6. Sanayi Sitesi'nde hizmete giren yeni iş yerine görkemli bir açılış ile start verdi. 

Serkan Akgöz Car Care firmasının açılışına Kemeraltı Kuyumcular Derneği Başkan Yardımcısı Murat Kurtuluş Buyrukçu, Hakan Tokar, sanatçılar Mikrop Hikmet ve Ersin Kuşkanat, Akgöz'ün sektörden arkadaşları ve yakın çevresi katıldı. Ayrıca açılışa daha önce katılması beklenen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Kayseri'deki bombalı saldırıda şehit düşen Serdar Amak'ın cenazesine katıldığından dolayı yer alamadı. Açılışa AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve İzmir'in önde gelen isim ve firmaları çelenk göndererek Akgöz'ü kutladılar.

Buca 6. Sanayi'de yoğun bir katılımla kırmızı kurdela kesimi ile açılan Serkan Akgöz Car Care, açılışın ardından konuklara verilen kokteyl ile devam etti. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı olan Serkan Akgöz'e sarı kırmızılı takımın başarılı oyncusu Leroy George, tercümanı aracılığıyla imzalı formasını yolladı. Yeni iş yerine görkemli bir açılışla start veren Serkan Akgöz, firma yönetiminde yer alan Oğuz Karatekin ile birlikte dekoruyla fark yaratan iş yerinde İzmir'in en kapsamlı otomobil detay temizliğini gerçekleştireceklerini ve lüks araç portföyünün yer aldığı galerisinden sonra bu alanda da İzmirlilere kusursuz hizmeti sağlayacaklarını ifade etti.

arc_9468.jpg

arc_9501.jpg

arc_9453.jpg

arc_9542.jpg

arc_9562.jpg

arc_9590.jpg

arc_9603.jpg

arc_9632.jpg

arc_9690.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.