İzmir'in göbeğinde ölümle burun buruna

İzmir'in göbeğinde ölümle burun buruna

Vatandaş artık isyan etti.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - Çağdaş şehir İzmir'e yakışmayan görüntüler... Tramvay çalışmalarının sürdüğü sokak ve caddelerde İzmir'e yakışmayan sahneler yaşanıyor. Medya Ege Whatsapp ihbar hattına gelen bu görüntüler de Karşıyaka Atakent'ten...

Aylardır süren tramvay çalışmaların sebep olduğu özellikle Karşıyaka - Atakent - Bostanlı kısmında yaşanan sıkıntılar vatandaşı isyan ettirdi. Trafiğin sıkışmasının yanı sıra yolda alınmayan önlemler ve karşıdan karşıya geçişteki sıkıntılar hem sürücüleri hem de yayaları tehlikeye sokuyor.

"Bırakın artık şu 'İmaj Maker'lığı"

Medya Ege Whatsapp ihbar hattına değerlendirme yapan vatandaş, yaptığı açıklamada, "Çağdaş ve laik şehrin göbeğinde vatandaş ölümle burun buruna! Her sabah öğrencilerin koşarak okula yetişme telaşında olduğu, çalışan yayaların işlerine ulaşma derdinde düştüğü ve araçlarında malesef yayalara yol vermemek için direnen, üstelik trafik ışıklarının olmamasını durmamak için bahane sayan araç sürücülerine rağmen; halk yaşam savaşı vermekte. Burası Karşıyaka Atakent Migros önü. Tramvay uğruna yapılan ihmaller git gide dayanılmaz bir hal almakta... Genel Başkan'ın yanında 'Her daim göreve hazırız' sözleri sadece imajlardamı kaldı dersiniz? Bırakın artık şu imaj makerlığı da görevlerinize soyunun bir an önce.. Söyleyin bir can kaç kilometre yol eder?" sözlerine yer verdi.

mdygaicizmirr112016.jpg

14677898_312509885797249_767598266_o.jpg

14689890_312507162464188_7744686_o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.