İZMİR’İN İLK VE TEK KAHVE VE ÇİKOLATA FESTİVALİ; AROMA

İZMİR’İN İLK VE TEK KAHVE VE ÇİKOLATA FESTİVALİ; AROMA

KAHVE VE ÇİKOLATANIN BÜYÜSÜNE KAPILACAKSINIZ

Kahve ve çikolata…

Bu ikili kuşkusuz bir bütünün, bir keyfin, bir kültürün, bir yaşam şeklinin parçalarını oluşturmaktadır. Kahve çikolatasız, çikolata kahvesiz düşünülemez. Kahve birçok duyuya hitap etmesinin dışında, kültürü ile sosyal yaşama dair tüm ilgili insanların daha kolay empati kurabilmelerini sağlaması açısından gündelik yaşamda önemli bir yere sahiptir.

Kendi içinde yoğun AROMA’lar barındıran bu mükemmel ikiliyi temsil eden Firma ve Markalar tek bir festival altında toplanıp kahve ve çikolata tutkunlarına keyif dolu bir 3 gün sunuyor. Fiat 500 Ana Sponsorluğunda düzenlenen Aroma Festival birbirinden mükemmel etkinlikleri ile sizleri eğlendirmeyi & bilgilendirmeyi amaçlarken, İzmir’in İLK ve TEK Kahve ve Çilolata Festivali olma özelliğini de taşıyor. Aroma Festival en iyi şekilde hazırlanmış Kahve’nin, en leziz Çikolata’nın dışında sizlere en iyi demlenmiş Çay’ı, en farklı Tatlı’ları ve en sağlıklı ürünleri de sunuyor. 3 gün boyunca söyleşi, workshop, kahve tadımları, çikolata stantları, çay çeşitleri ve bir çok tatlının İzmirlilere sunulacağı organizasyon’da birbirinden eğlenceli etkinlikler ve jazz müzik sayesinde bir sonra ki festivalinin geliş tarihini iple çekeceksiniz…

Lego Medya Organizasyon’un düzenlediği, 23-24-25 Eylül tarihlerinde İzmir’in en önemli lokasyonlarının başında gelen Alsancak Tren Garı’nda değerli İzmirliler özel hazırlanan bu mükemmel festivali kaçırmayın.

Sınırlı sayıda ki biletlerden birine sahip olmak için www.aromafestival.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

İnstagram: @izmiraromafestival

Yer: Alsancak Tren Gar

Tarih: 23-24-25 Eylül 2016

Ana Sponsor: Fiat 500

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.