İZMİR’İN İNCİSİ LARİSSA GÖL EVLERİ

İZMİR’İN İNCİSİ LARİSSA GÖL EVLERİ

ERDN İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, Larissa Göl Evleri'ni anlattı.

ERDN İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, Larissa Göl Evleri'ni anlattı. Erden, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Erden Gayrimenkul İnşaat olarak arsa ve gayrimenkul yatırımcılığı konularındaki 62 yıllık tecrübemizi Larissa Göl Evleri projesiyle taçlandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İzmir'in kuzey aksına doğru aktığı bir zamanda bu bölgede büyük çaplı bir proje hayata geçirmek edindiğimiz tecrübelerin büyük bir teminatı olacaktır.

Kırk bin metrekarelik kendi arazimiz üzerine konumlandırdığımız Larissa Göl Evleri tamamen öz sermaye ve kaynaklarımızı kullandığımız bir proje olması sebebiyle diğer konut projelerinden birkaç adım öndedir demek yanlış olmayacaktır.

Larissa Göl Evleri daire sahiplerine sadece konut sunmakla kalmayıp onlara yeni bir yaşamın kapılarını da sonuna kadar açacağına yürekten inanıyorum.

İzmir'de birçok ilkleri bir araya getiren proje olarak Larissa Göl Evleri öncelikle 15.300 metrekarelik doğal bir gölün etrafında konumlanıyor. 1500 dairelik bu büyük projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Sosyal donatılar bakımından oldukça zengin olan projede açık kapalı yüzme havuzu, fitness, squash salonları, basketbol, futbol, voleybol ve tenis sahaları, Türk hamamı ve sauna, hobi ve çocuk oyun alanları, cep sineması, bowling salonu, 32 mağazamız agora çarşısı ve 250 kişilik amfi tiyatro daire sahiplerinin hizmetine sunulacak. Sosyal donatı imkanlarının çeşitli olmasıyla insanlar spor yapmak, kültürel, sosyal aktivitelere katılmak için yolda, trafikte vb. yerlerde zaman kaybetmeyecekler çünkü onlara tüm imkanlar Larissa Göl Evleri tarafından sunulmuş olacak.

Projemizle gurur duyduğumuz, övündüğümüz tek konu elbette ki sadece sosyal donatılar değil. Çevreye, doğaya, toprağa verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak “Dikey Orman Konsepti” ve “Green Su” teknolojisini projede kullanacağız.

Topraktan alınan alanın toprağa geri verilmesi şeklinde kısaca ifade edilebilecek Dikey Orman Konseptinde daire sakinlerinin balkonlarında ve ortak alanlarda Akdeniz iklimine uygun ağaçlar yetişecek ve bu ağaçların bakımları da Larissa Göl Evleri tarafından düzenli olarak titiz bir şekilde yapılacak.

Green Su dediğimiz sistemle de sitenin bahçe ve peyzaj alanlarının sulama işlemleri yağmur ve yer altı suları tekrar kullanılarak yapılacak. Yine ortak alanların aydınlatılması ise güneş enerjinden sağlanacak.

Larissa Göl evlerinin konumlandığı yer ise pek çok noktaya yakın ve ulaşım olarak da oldukça kolay. Katip Çelebi ve Bakırçay Üniversitelerine 10 dakika, Karşıyaka'ya 20, Manisa’ya 25 dakika uzaklıkta olup üniversitelere ve Menemen İzban’a, yazın da İzmir’in gözde tatil beldesi Foça’ya ücretsiz servisler olacak.

Günümüzde insanlar için zamanın ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyiz bu sebeple de kişilerin kendisine, arkadaşlarına, ailesine daha çok zaman ayırabilmeleri, onlarla kaliteli vakitler geçirebilmeleri amacıyla “Genç Yaşam Konsepti” daire sakinlerine sunacağımız hizmetlerden biri olacak.

Laundry ve housekeeping hizmetleriyle siz spor yaparken veya amfi tiyatroda oyun seyrederken eviniz temizleniyor ve çamaşırlarınız yıkanıp ütüleniyor olacak.

“Akıllı evler yapıyoruz akıllı insanlar için” anlayışıyla çıktığımız bu yolda 1500 konutun tümünde akıllı ev otomasyon sistemi mevcut olacak. Örneğin siz eve gelmeden indireceğiniz mobil uygulamayla evinizin ısı ayarlarını yapabilir, ya da kahvenizi hazırlayabilirsiniz.

Helenistik mimarisiyle tarihi, sunduğumuz imkanlarla modernizmi ve konforu bir araya getirdiğimiz Larissa Göl Evleri'nde sadece bir kesimi değil yediden yetmişe her kesimi düşünüp, herkesin istek ve ihtiyaçlarına farklı seçeneklerle cevap veren bir proje olmak öncelikli hedefimizdir.

Ege'nin İncisi İzmir'de yaşam her zaman güzel ve özel olmuştur ve olacaktır da. İzmir'in bu ayrıcalıklı yaşamına şüphesiz ki biz de Larissa Göl Evleri ile önemli ve verimli bir katkı yapacağız.

Şehrin içinde olup da şehirden farklı olan tek proje Larissa Göl Evleri’dir.

Umuyorum ki sizde hem İzmir'in hem de Larissa gol evlerinin bu ayrıcalıklı yaşamını tercih edersiniz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.