İzmir’in ‘Kahraman Kale’si hizmete girdi

İzmir’in ‘Kahraman Kale’si hizmete girdi

Kahraman 35 Yapı Market, İzmir’in en büyük ve en kapsamlı ‘Kale’ showroomunu Gaziemir'de hizmete girdi.

Gaziemir’deki mağaza açılışına Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve çok sayıda davetli katıldı.
Türkiye ve İzmir’e yatırım yapmaktan korkmadıklarını dile getiren Kahraman 35 Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, İzmir'de 1, Irak Erbil’de 1 yapı market ile 3 depolama lojistik sahası ve toplamda 30 bin metrekare bir alanda hizmet verdiklerini söyledi. 


Yeni açtıkları şubeyle Kale ailesine dahil olduklarını belirten Kahraman, “Bizler kentsel dönüşüm sürecindeki en önemli aktör olan müteahhitlerimize daha iyi hizmet etmek için, temelden çatıya sloganıyla birçok ürünü bir arada sunuyoruz. Kurmuş olduğumuz mağazalara ihtisas yapı market adını vererek, direkt sektörün temsilcilerine çözüm ortağı olmak için çalışıyoruz. Ege Bölgesi’nde bulunan iş ortağı bayilerimiz ve bizler uyum içinde, hızla gelişen sektörümüze katkı sunmak için var gücümüz ile çalışacağız” diye konuştu.

NASIR: “ÖNEMLİ OLAN KALICI MARKA OLABİLMEK”


Ülkelerin var olabilme şartlarından en önemlisinin ekonomik güç olduğuna dikkat çeken MÜFED Başkanı Necip Nasır da, bu güce kavuşabilmek için dünya ölçeğinde rekabet edebilir kaliteyi yakalayarak marka yaratarak yurtiçi ve yurt dışında ülkesine katma değer sağlamak gerektiğini vurguladı.


Nasır, “Kale Grubu, yüzde 100 özel sermayeli bir Türk şirketi olarak, 100 ülkede ve 400'ü aşkın noktada Kale markalı ürünleri, tüketicilerle buluşturuyor. Bugün Avrupa'nın 3'üncü dünyanın ise 12'nci en büyük seramik karo üreticisi olan Kale Grubu, Yapı kimyasalları sektöründe üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye ve bölgesinin 1'inci Avrupa'nın ise 5'inci şirketi olarak ülkemizin medarı iftiharlarındandır. 20 yıldır İzmir’de inşaat ve malzeme sektöründe rüştünü ispatlamış Kahraman Kardeşler'in kuruluşu olan Kahraman 35 Yapı Market ile sağlanan bu işbirliği, İzmir ve inşaat sektörüne büyük kazanım sağlayacaktır” ifadesini kullandı.


BODUR: “KAHRAMAN 35 YAPI MARKET’İ KUTLUYORUM”


Türkiye’nin yıldızı giderek parlayan kenti İzmir’e önemli bir yatırım daha yapmaktan memnun olduklarını kaydeden Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ise, Kahraman 35 Yapı Market’in, bölge ekonomisindeki dinamizmin ve yarınlara dair umutların en önemli göstergelerinden biri olduğunu söyledi. 


Bodur, “Yapı sektöründe öz kaynaklarıyla büyümeyi ve gelişmeyi ilke edinen, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak için insan ve çevre odaklı düşünce yapısıyla hareket ederek yüksek standartlı ve kaliteli hizmet sunan, değerli iş ortağımız Kahraman ailesini böyle önemli bir yatırıma imza attıkları için canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. 


Törende konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, 300 farklı iş kolunu besleyen inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, yeni yatırımın sektöre ve İzmir'e hayırlı olmasını diledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.