İzmir'in lezzete açılan kapısı:  "Port Bornova"

İzmir'in lezzete açılan kapısı: "Port Bornova"

Türkiye'nin yükselen yıldızı İzmir'in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova'da kente değer katacak bir proje hayat bulmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin yükselen yıldızı İzmir'in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova'da kente değer katacak bir proje hayat bulmaya hazırlanıyor. 16 bağımsız iş yeri ve farklı mekanı barındıran "Port Bornova" projesi, Eylül ayında İzmir ve Egelilerle buluşuyor. İzmir Çevreyolu'nun yanı başında ve Forum Bornova AVM'nin tam karşısında olması nedeniyle büyük bir ulaşım kolaylığı sağlayan Port Bornova, İzmir'in lezzete açılan kapısı olmaya da şimdiden aday…

TECRÜBE VE BİRİKİM

Port Bornova'nın yapımını, ülkemize çok önemli projeler kazandıran inşaat sektörünün tecrübeli isimleri Latif Aydemir, Eren Altay ve BESET iştiraki gerçekleştiriyor. İzmir'in yeme-içme ve eğlence kültürüne bambaşka bir boyut kazandıracak olan Port Bornova, 10 dönüm alan üzerine inşa edilecek ve her iş yerine özel asansör, çocuk ve eğlence odalarının yanı sıra müdavimlerine vale ve yeraltı otopark avantajları da sunacak.  

KARLI YATIRIMIN ADRESİ OLACAK

Port Bornova'nın sunduğu olanaklarla karlı yatırımın adresi olacağını belirten Aydemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aydemir, açılış için belirledikleri Eylül ayını heyecanla beklediklerini ifade etti. Projede yaşamı kolaylaştırıcı her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar inceleyip uygulamaya çalıştıklarını belirten Aydemir, "Bornova, İzmir ve Ege böylesine bir projeye layık. Bizler, kentimizin kalkınmasına katkı koyacak, ezber bozacak ve yeme-içme mekanlarıyla ilgili alışkanlıkları değiştireceğine inandığımız Port Bornova'nın çok sevileceğini biliyoruz. Genç ve gelişen bir ekonomiye sahip ülkemize, bu tarz projelerle hizmet etmeyi sizlerin desteğiyle sürdüreceğiz" diye konuştu.

Port Bornova'nın özellikleri

*10 bin metrekare alan

*6 bin metrekare bodrum kat

*16 bağımsız iş yeri

*Üstü açık teras kat

*Her iş yerine özel asansör

*Bodrum katta çocuk ve genç eğlence odaları

*Vale ve yeraltı otopark hizmeti

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.