İzmir'in o semtinde insanlar isyan etti! 

İzmir'in o semtinde insanlar isyan etti! 

Türkiye’nin en gözde illerinden İzmir’in yıldızı en çok parlayan ilçesi Bayraklı Körfez mahallesinde oturan sakinler evlerinden cep telefonu görüşmesi yapamamaktan, bağlantının sürekli kopmasından isyan etti. 

Pınar Yeşiltay Sevim- Bayraklı’nın  yeni yapılanmaları ile yıldızı parlayan, rayiçleri hızla yükselen Körfez mahallesinin Onur Mahallesinden ayrılarak ayrı bir yerleşim yeri olması, muhtarlığın kurulup ve on binlerce insanın ikamet ettiği lüks sitelerin bulunması bile GSM Operatörlerini harekete geçirmesi gerekirken, verilen hizmetlerden sürekli şikayet edilmesine rağmen hiç bir GSM Operatörünün bölgede çalışma, iyileştirme ya da baz istasyonu yenileme çalışmaması başlatmaması bölgede oturanları isyan noktasına getirdi. 

Sadece telefonda konuşmak için evlerinden araçları ile başka bir mahalleye gitmek zorunda kalan bölge sakinleri “GSM Operatörleri daha neyi bekliyor, sürekli şikayet için müşteri hizmetlerini aradıklarını, çalışma başlatılması için mesajlar ilettiklerini, mağduriyetlerini defaen  tekrarladıklarını fakat şu şekilde geri dönüşler aldıklarını bildirdi.

Bir operatörden verilen yanıtta şöyle denildi; "Kapsama alanı/ sinyal alma sorunu yaşadığınız bölgeyi inceledik, şu an olumlu cevap veremiyoruz. talebinizi, önümüzdeki dönem planlarımız dahilinde değerlendireceğiz. İyi günler dileriz."

Bölgede çalışma için olumlu cevap veremeyen Turkcell başta olmak üzere Turktelekom ve Vodafone’un artık soruna çözüm bulmaları yönünde taleplerini yenileyen bölgedeki sitelerde oturan site sakinleri, mağduriyetlerini gidermeyen operatörlerin çekmeyen telefonları için sabit ücretleri almaya devam ettiklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum