İzmir’in Ocak ayı kültür sanat takvimi: Yeni ve devam eden sergiler açıklandı!

İzmir’in Ocak ayı kültür sanat takvimi: Yeni ve devam eden sergiler açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı Ocak ayı sergi takvimini açıkladı.

MEDYA EGE - 2023 yılının Ocak ayı sergi takvimi İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire Başkanlığı tarafından paylaşıldı.

İşte İzmirli sanatseverlerin gezebileceği sergiler:

YENİ SERGİLER

dismekan.jpg

Esat Erçetingöz'ün 'Flamingo Adası' isimli fotoğraf sergisi 5-22 Ocak tarihleri arasında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Alt Galeri'de yer alacak.

170. Yıl Singer Sergisi, 20 Ocak - 20 Mart tarihleri arasında Milli Egemenlik Evi Çetin Emeç Sanat Galerisi'nde açılacak.

Aylin Telef, Ayşegül Çetinalp ve Mert Rüstem'in 'Tek Yön Bilet' isimli foto-belgesel sergisi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 24 Ocak - 12 Şubat tarihleri arasında gezilebilecek.

DEVAM EDEN SERGİLER

3535703-ce695073f069b8ea66c0ef4f3073da6d.jpg

Mustafa Tunçalp'ın 'Çağrdaş Yorumlar Sergisi' Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde ziyaretçilerle buluşmaya devam ediyor. Sergi, 31 Ocak'a kadar açık olacak.

Çerin Ersoy'un 'Çağdaş Yorumlar Sergisi' yine Ahmed Adnan Saygun Merkezi'nde 31 Ocak tarihine kadar açık olacak.

6. Uluslararası Mizah Festivali kapsamında yer alan Eray Özbek ve Nezih Danyal'ın 'Siyasi Çizgiler Mizah Festivali' sergisi ise Milli Egemenlk Evi Çetin Emeç Sanat Galerisi'nde 15 Ocak'a kadar gezilebilecek.

Yine Mizah Festivali kapsamında yer alan Latif Demirci'nin 'Eyy Siyaset' sergisi ise 15 Ocak tarihine kadar İzmir Sanat Galerisi'nde yer alacak.

Uluslararası Sanatçılar Birliği'nin düzenlediği 100 sanatçının yer aldığı 'Yüzün Yüzleri Sergisi' ise Konak Metro Galeri'de 27 Ocak'a kadar İzmirlilerle buluşmaya devam edecek.

Ahmet Güneştekin'in 'Gavur Mahallesi' sergisi ise 12 Mart'a kadar Kültürpark Atlas Pavyon A (1 Nolu) B (2 Nolu) ve C (3 Nolu) Galeri'de İzmirlileri bekliyor olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.