İZMİR’İN SAKLI CENNETİNDE  2. ETAP BAŞLIYOR

İZMİR’İN SAKLI CENNETİNDE 2. ETAP BAŞLIYOR

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. kalitesi ile İzmir Sahilevleri’nde gerçekleştirilen Sahil Konakları’nda 2. etap başladı. Yetkin Yunusoğlu imzasını taşıyan proje, lüksü yeniden tanımlıyor.

İzmir Sahilevleri’nin en güzel köşesinde, muhteşem bir peyzaj içinde yer alan Sahil Konakları’nın yeni etabı görücüye çıktı. Sadece 4 adet çok özel villadan oluşan proje, yaşadığı şehre her mevsim yeniden âşık olanlar için tasarlandı. Modern mimarinin ve teknolojinin sunduğu tüm imkânların kullanıldığı Sahil Konakları 2, müstakbel sahiplerine bambaşka bir konfor, keyif ve yaşama sevinci vadediyor. 

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Yunusoğlu’nun imzasını taşıyan Sahil Konakları 2, İzmir şehir merkezine yakınlığının yanı sıra tasarımıyla da göz dolduruyor. Zamanın ötesindeki mimari detaylarıyla dikkat çeken proje, son derece prestijli bir yaşamın kapılarını aralarken değeri her geçen gün artan bir yatırım fırsatı da sunuyor. 

Sahil Konakları 2’nin İzmir’in hiçbir yerinde bulunmayan, sessiz, sakin ve denize yakın bir bölgesinde yer aldığını söyleyen Yetkin Yunusoğlu, “Projemiz, 4 adet çok özel tripleks villadan oluşuyor. Hepsi 5+1 ve müstakil bahçeli. Özel tasarım peyzaj alanları ile bambaşka bir yaşam kültürü yaratmak istedik projemizde. İç mekânlarda ise özel tasarım mobilyalar ile konforu ve şıklığı ön planda tuttuk. Tüm mekânlarımızın ferah, geniş ve aydınlık olmasını istedik ve bu çizgimiz doğrultusunda çok özel alanlar yarattık” dedi.

Yetkin Yunusoğlu şöyle devam etti: “Biliyorsunuz İzmir her mevsimde güzeldir. Bizde projemizin konseptini, bu güzelliklerin daha çok farkına varılması ve doyasıya yaşanması üzerine kurduk. Çünkü Sahilevleri’nde denize yakın ve bahçeli bir eviniz varsa İzmir’in gerçek tadını daha iyi çıkarabilirsiniz inancındayız.” 

sahil-konaklari-etap-2-11.jpgsahil-konaklari-etap-3-ic-mekan.jpgsahil-konaklari-etap-4-ic-mekan.jpgsahil-konaklari-etap-5-ic-mekan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.