İzmir'in şampiyon kızı Büşra

İzmir'in şampiyon kızı Büşra

İzmirli Büşra Demirayak, Avrupa Kink Boks Şampiyonu oldu ve Milli Takıma girerek, İtalya’da yapılacak olimpiyatlarda Türkiye’ye temsil etme hakkı kazandı.

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde yaşayan Büşra Demirayak, İzmirlilerin gururu oldu. Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan Avrupa  Kink Boks şampiyonasına katılan Büşra, rakiplerini yenerek kilosunda Avrupa Şampiyonu oldu.  Kink Boks Milli Takım hocalarının da beğendiği Büşra Demirayak, aldığı şampiyonluk madalyasıyla Türkiye Kink Boks Milli Takımı’da girmeye hak kazandı.

20210424_142504.jpg

Yarışmaya zor şartlar içinde hazırlandığını ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle bir ara yarışmaya katılamayacağının üzüntüsü içinde kaldığını belirten Büşra Demirayak, “Karabağlar ’da yaşayan insanların destekleriyle yarışmaya gittim ve onları mahcup etmeden döndüm. Bana maddi ve manevi destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hedefim Milli Takım’da hocalarımızla iyi bir eğitim ve kamp dönemi geçirip, İtalya’da yapılacak olimpiyatlarda ülkemize altın madalya ile dönmek. İnşallah bu da, çalışmamızla, azmimizle olacak” dedi.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Serap Eyce, Büşra Demirayak’ı ve ailesini ziyaret ederek,  başarısından dolayı kutladı. Karabağlar kadınlarının maddi ve manevi olarak her zaman Büşra Demirayak’ın yanında olduğunu ve destekçisi olmaya da devam edeceğini belirten Başkan Eyce, “Karabağların gençlerine de sahip çıkıyoruz. Onların ülkeleri için hedefleri var ve bu hedeflerini gerçekleştirmeleri için her zaman yanlarında olacağız. Büşra kızımız da, aldığı madalya ile hem ilimizi hem de ilçemizin gururu kaynağı oldu. Ben inanıyorum ki,  olimpiyatlarda Milli Takımın değerli hocalarının katkılarıyla ülkemizi de aynı gururu yaşatacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.