“İzmir’in sporcu fabrikası okulu Başbakanla buluştu”

“İzmir’in sporcu fabrikası okulu Başbakanla buluştu”

AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait, İzmir’in başarılı sporcularını yetiştiren Gaziemir Çağdaş Eğitim kurumlarını Ankara’da Başbakan Binali Yıldırım ile buluşturdu.

Çağdaş Eğitim kurumlarının yanı sıra Kayak sporunda iki Türkiye birincisi çıkaran Erke spor ’un özel (Engelli) sporcularını da Ankara’ya götüren Sait, İzmir’in şampiyon öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi. İzmir’in başarılı sporcularıyla tek tek ilgilenen Başbakan ve aynı zamanda İzmir milletvekili Binali Yıldırım, kendilerini tebrik ederek. Kutladı. 

Başbakan Yıldırım’ın kabul ettiği Çağdaş Eğitim Kurumlarında şu sporcular yer aldı.

Mertcan DOLMACI: 2014-2015 Taekwondo İzmir Birincisi ve Türkiye Şampiyonu,  Birsunur Dede: 2014-2015 Taekwondo İzmir 1.cisi-Türkiye ikincisi, Almanya Açık Turnuva Birincisi  Kaan Dönmez: Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası birincisi Kaan Dönmez, Şükrü Turunç ve Kerem Aslan takım olarak Masa Tenisi Türkiye 2. Si.Batuhan Öz:Kayak sporunda özel sporcular Kayaklı koşu çocuk bandında Türkiye Birincisi. Mehmet Yıldırım: Kayak sporu özel sporcular Büyük slalom dalında Türkiye ikincisi

Diğer yandan 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait’in kızı Asrın Zeynep Sait’in okul başkanı olduğu dönemde Gaziemir Çağdaş Eğitim kurumları külliyeyi ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüşlerdi. Zeynep bu dönem Başkan yardımcısı oldu ve okulunu Başbakana götürmesi için babasını ikna etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.