İzmir'in taksiciler değişim istiyor

İzmir'in taksiciler değişim istiyor

Seçim zamanı yaklaşan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, yapılan değerlendirmeler sonucunda değişim gerektiğini vurguladı. Başkan Adayı Özkan Özbay ise 2022 yılının ilk aylarında gerçekleşecek seçim için 18 ay önce sahaya indi.

Birçok soruna çözüm bekleyen taksici ve şoför esnafı, yeni yılla birlikte yeni bir yönetim için sandık başına gidecek. Esnafın sorunlarını çözmek için 18 ay önce sahaya inen, 30 yıllık meslektaşları olan Başkan Adayı Özkan Özbay seçimler için oldukça iddialı. Her gün meslektaşlarıyla bir araya gelen Özbay, bu kez taksicilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için sokaklardaydı.

Özbay her zaman olduğu gibi yine büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Sadece duraklarda değil yoldan geçen taksiciler de Özbay’a korna çalarak destek verdi.

“Değişimi altın yüreklerimizle gerçekleştireceğiz”

Bu özel günde sabah erken saatlerde taksi duraklarını ziyaret ederek güne başlayan Özbay ve ekibi Üçyol, Konak, Karabağlar, Alsancak ve Basmane semtlerindeki bazı taksi duraklarını ziyaret ederek Türk bayrağı dağıttı. Ziyaret ettiği duraklarda meslektaşlarıyla sohbet eden ve dertleşen Özbay, Atatürk’ün “Türk şoförü dünyanın en asil duygulu insanıdır.” sözüne vurgu yaptı.

img-20211028-115058.jpg

Özbay, sözlerini “Yüce önderimiz Atatürk’ün bu sözlerine en çok uyan dağlarında çiçekler açan İzmir’imizin altın yürekleri taksicileridir. İzmir’de taksi demek, güven demektir, hizmet demektir, güleryüz demektir. Ancak yıllar boyunca kendileri böyle bir anlayış içinde hizmet alamıyor. Bundan sonra taksici ve şoför esnafımızın Türkiye’nin asil bir ferdi olarak en iyi hizmeti alması için çalışacağız. Bunca yıllık umursamazlık sona ermeli ve görmezden gelinen tün sorunlar çözülmeli. Biz yaklaşık 2 senedir tüm sorunları masaya yatırarak çözüm ürettik. Dev bir ekip her gün yeni çalışmalar hazırlıyor. Bu çalışmalar dertlerimize derman olacak. Boş konuşarak değil çok çalışarak bu yola çıktık ve elimizi de yüreğimiz de taşın altına koyduk. Artık değişim şart. Bu değişimi hep birlikte altın yüreklerimizle gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullanarak tamamladı.

img-20211028-131607.jpg

Özbay’ın çalışmalarına efsane Başkan Sedat Öner döneminin kadın kolu başkanı olan taksici camiası tarafından çok sevilen ve o dönem akıllara kazınan çalışmaları hayata geçiren Çiğdem Erdoğan da katılarak destek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.