İzmir'in usta gazetecisi Erhan Gülenç yola çıktı

İzmir'in usta gazetecisi Erhan Gülenç yola çıktı

İzmir basınının keskin kalemi Erhan Gülenç, 21,5 yıllık Yeni Asır yolculuğuna noktayı koydu. Erhan Gülenç, bundan sonraki süreçte mesleğine kendi adını verdiği haber portalıyla devam edecek.

“Her şey yeni başlıyor” diyen usta gazeteci Erhan Gülenç, “Bugünden itibaren yolumuza erhangulenc.com üzerinden bağımsız olarak devam edeceğiz. Yeni Asır’da görev yaparken gazetenin yayın politikası doğrultusunda yazdık ve çizdik. Şimdi ise, kendimize bambaşka bir yol açıyoruz. Burada CHP’den AK Parti’ye kadar tüm siyasal partilere eşit mesafede olacağız. Her zaman doğrunun, iyinin, güzelin yanında ve destekçisi olacağız. Gerektiğinde empati de kuracağız ancak kimseyi de eleştiriden muaf tutmayacağız. Yola çıkarken belirlediğimiz ve yürekten inandığımız mottolarımızın başında objektiflik ve tarafsızlığın ardından George Orwell’in 'Gazetecilik, birilerinin yayınlanmasını istemediği haberleri yazmaktır; gerisi halkla ilişkilerdir' şeklindeki ünlü sözü de olacak. Güç sahiplerini rahatsız edeceğiz, gözümüzü budaktan sakınmayacağız. Bu böyle bilinsin" diye önümüzdeki döneme ilişkin ipuçları verdi.

erhan-gulenc.jpg

"BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTIRACAĞIZ"

Çok kısa bir süre içerisinde Yeni Asır’daki köşe yazısı ve haberlerinin etkinliğine www.erhangulenc.com platformunda ulaşacağına olan inancını paylaşan Gülenç, “Haber ve yorumlarımızı siyasetten iş dünyasına kadar binlerce kişiye mesajlarımızla ulaştıracağız. Kararlıyız, binlerce okuyucumuzu çok kısa sürede bu sitede buluşturacağız. İzmir ve Egeli hemşerilerimize söz veriyoruz: Biz sizin yanınızdayız ve hep öyle kalacağız… Ne olursa olsun bizi kimse yolumuzdan döndüremeyecek” diye konuştu.

Gazeteci Erhan Gülenç’e yeni yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.