İzmir'in Yeni Dizisi "Vatanım Sensin" Başlıyor

İzmir'in Yeni Dizisi "Vatanım Sensin" Başlıyor

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in rol aldığı İzmir dizisi başlıyor.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrol oynadığı, Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, “Vatanım Sensin” dizisi için geri sayım başladı.
Türkiye’nin ve İzmir’in yaşadığı işgal günlerini yeniden yaşatacak dizinin çekimleri İstanbul’da kurulan platonun yanı sıra; İzmit, Ayvalık ve İzmir’de devam ediyor. 

1900’lerin Selanik ve İzmir’ini yeniden kuran dizinin sanat grubu, Selanik, İzmir, Kordon ve Kemeraltı gibi hikayenin geçtiği mekanları, semtleri ve şehirleri dönemin mimari diline uygun olarak yeniden inşa etti.
Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini ekrana taşıyacak “Vatanım Sensin” tutkulu bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesini anlatacak.
Önümüzdeki günlerde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizide Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka, Hakan Salınmış rol alıyor. 

“Vatanım Sensin” dizisinin yapımını O3 Medya’nın, yönetmenliğini ise Yağmur-Durul Taylan yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.